ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Κώστας Γκαλιμάνης: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

«Δήμαρχε, φίλε κύριε Ζώρζο,

Σας ζηλεύουμε σφόδρα, που είσται Άρχοντας στη Θήρα (Σαντορίνη) – στο υπέροχο και φημισμένο αυτό νησί μας...!

Τόσο υπέροχο και φημισμένο, που στην Ταϋλάνδη δημιούργησαν το πασίγνωστο πλέον πιστό αντίγραφό του – αν και η ίδια, η Ταϋλάνδη, είναι ένας παράδεισος...! (Δείτε εδώ) 

Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα έρθετε σε επαφή με τον Ταϋλανδό ιδιοκτήτη και δημιουργό αυτού του έργου, κύριο Σουπόζ Tαντιτσιρασακιούλ, τον μεγάλο αυτόν Φιλέλληνα, που είχε την υπέροχη αυτή Ιδέα - τεράστιας σημασίας γιά την πατρίδα μας - και να τον καλέσετε πάραυτα στη Θήρα, διοργανώνοντας εκεί, προς τιμήν του, μιά ανάλογη Δεξίωση, αν όχι μιά Παλλαΐκή Γιορτή, σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στον μοναδικό αυτόν Φιλέλληνα...!

Η πρωτοβουλία σας αυτή, θα δώσει κουράγιο στον απελπισμένο, αυτήν τη στιγμή, ελληνικό λαό και συγχρόνως θα παραδηγματίσετε και τον αδιάφορο απέναντι στους Φιλέλληνες, πρόεδρο κ. Παπούλια – απέναnτι στους Φιλέλληνες που αυτήν την στιγμή τους έχει τόσο ανάγκη η πατρίδα μας. Οι χειρότεροι εχθροί μας, ύποπτες "προσωπικότητες", άνθρωποι της Παγκόσμιας Τραπεζικής ..."Στοάς", ...μπενοβγαίνουν στη Βουλή των Ελλήνων και στο Προεδρικό Μέγαρο λες και η Ελλάδα τελικά έγινε ...τσιφλίκι τους. Ενώ, στους 350 Φιλέλληνες, που αγωνιούν και κόπτονται για τα δίκαια της Ελλάδας, τους ...γυρίσαμε την πλάτη! (πηγή)

Ποταπή περιφρόνηση των Φιλελλήνων, τη στιγμή που ο πληθυσμός της Γης και περισσότερο της Ευρώπης, προπαντός δε εδώ στη Γερμανία, μας θεωρούν πλέον ως τον πιο γελοίο Λαό του πλανήτη...! Δεν είμαστε παρά οι ...τεμπέληδες, "πεινασμένοι Αρουραίοι" της Ευρώπης, που ...αρπάζουμε απ' το στόμα το ψωμί του... καημένου Γερμανού εργάτη. Και τον Έλληνα Πρωθυπουργό τον αποκαλούν "ζητιάνο της Ευρώπης" – βλέπε THE INDEPEDENT! (πηγή)

Κύριοι, πριν από λίγο καιρό, οι Γερμανοί (αν και βαθειά μέσα τους φωλιάζει το κρυφό μίσος για τους Έλληνες, που προέρχεται απ' το φθόνο για την καταγωγή μας) μ'  έβλεπαν κι' εντούτοις με χαιρετούσαν φανερά, με σεβασμό! Χαιρετούσαν τον Έλληνα με σεβασμό...!

Και τώρα, εσείς κύριοι εκεί, όλοι σας, με καταντήσατε να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας...!

Κύριοι, χίλια εκατό δισεκατομμύρια Ευρώ (1.100 δις) περιμένουν στην Ελβετία, Λίχτενστάϊν, Λουξεμβούργο, Αγγλία κλπ. να φορολογηθούν (τουλάχιστον το 70% εξ’ αυτών) με 30% και να εισπράξετε αμέσως ένα σωρό δυσεκατομμύρια Ευρώ - ελληνικά χρήματα...! (πηγή)

Αλλά, οι πάντες γνωρίζουν, ότι σας το απαγορεύουν αυτό, ακόμη και να το σκέφτεσται να τα εισπράξετε, αυτοί οι ..."κύριοι" της Παγκόσμιας Τραπεζικής Συμμορίας – την οποία, τόσο πιστά και με τόση δουλοπρέπεια υπηρετείτε! Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν ν’ αρπάξουν την Πατρίδα μας τσάμπα και χαράμι...! Ν’ αρπάξουν τον ποικίλο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας αξίας τρισεκατομμυρίων Ευρώ – τα πετρέλαια στην Επανωμή και μόνον θα έφταναν να ξεπληρώσουμε το χρέος...! (πηγή)

Κύριοι, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας...! Τόσο πολύ, που σκέφτομαι ακόμη και να... αποδημήσω, στη Νήσο των Μακάρων, να συναντήσω το Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, να τους διαμηνύσω, ότι στον πάλαι ποτέ Ιερό αυτόν τόπο, δεν κατοικούν πλέον Έλληνες, αλλά ένα συνονθύλευμα από δούλους και σκλάβους - δούλους και σκλάβους στην υπηρεσία της βάρβαρης Παγκόσμιας Τραπεζικής Συμμορίας - ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε η ισχυρότερη χώρα του κόσμου.» (πηγή)

KostasGalimanis@yahoo.de
Γερμανία, Αύγουστος 2012