ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Jean-Claude Juncker: ακόμη ένας "φιλεύσπλαχνος" τρομοκράτης!


Προφητείας Γιουνκέρ το ανάγνωσμα, ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!

Ξέρει κάτι ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και δεν μας το λέει ξεκάθαρα;
Όταν ρωτήθηκε αν αποκλείει κατηγορηματικά μια έξοδο της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ, ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε: «Σε κάθε περίπτωση όχι μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, αλλά ούτε και μετά (πηγή)

Δηλαδή έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία εκτέλεσης (ή λύτρωσης;) της Ελλάδας, κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι; Βρε τι ακούμε μέσα στον αφόρητο καύσωνα κι αντέχουμε ακόμη!

Όχι μέχρι το τέλος του φθινοπώρου αλλά ούτε και μετά! Δηλαδή ακριβώς στο τέλος του Φθινοπώρου θα επέλθει το μοιραίο;

Κι εγώ τον είχα για σοβαρό άνθρωπο τον Γιουνκέρ... Είναι, πάντως, "φιλάνθρωπος"!

Σε συνέντευξή του σε περιφερειακό δίκτυο της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Γερμανού αντικαγκελάριου Ρέσλερ ότι δεν τρομάζει μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ο κ. Γιουνκέρ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τη σημερινή σκοπιά θα ήταν διαχειρίσιμη εξέλιξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και επιθυμητή γιατί θα προέκυπταν τεράστιοι κίνδυνοι, προπαντός για τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Θα μπορούσε βέβαια κανείς να πει "μου είναι αδιάφορο αυτό, το τι θα γίνει με τους απλούς ανθρώπους", και υπάρχουν πάρα πολλοί στην Ελλάδα. Εμένα όμως δεν μου είναι αδιάφορο.» (πηγή)

Νάτα μας που όψιμα λυπήθηκε τους εν Ελλάδι απλούς ανθρώπους και ο Γιουνκέρ! Για φαντάσου... Θα μου πεις και οι χασάπηδες λυπούνται τ' αρνιά όταν τα σφάζουν. Έτσι δεν είναι;

Θα τα βρούμε τα "Κύθηρα", παιδιά; Τι λέτε;