ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Η ζωή του Zachary δεν θα είναι ζάχαρη!

Αυτό παραδέχτηκε ο διάσημος 65χρονος, Sir Elton John μιλώντας στο Radio Times. «Όταν είσαι το παιδί κάποιου διάσημου βρίσκεσαι μονίμως στο μάτι του κυκλώνα. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δεν έχεις και μητέρα», είπε ο μπαμπάς Elton. (protothema)

Πάλι καλά που το κατάλαβε έστω και αργά...

Ο τραγουδιστής πάντως ξετρελάθηκε όταν ο γιος "του" που είναι 20 μηνών φώναξε αυτόν ‘daddy’ και τον Furnish ‘papa’. «Ηταν κάτι το μαγικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμετανόητος Elton, που θέλει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα γερή.

Μα βεβαίως! Είναι αφύσικα "μαγικό" να έχεις δυο μπαμπάδες και καμία μητέρα!

Έχουν περάσει 20 μήνες από τότε που ο Elton John και ο σύντροφός του David Furnish υιοθέτησαν το αγοράκι, χωρίς φυσικά να ρωτήσουν το μωρό αν ήθελε να μεγαλώσει χωρίς μητέρα. Προφανώς το μόνο που μέτρησε για το "διάσημο" τραγουδιστή ήταν η ικανοποίηση των δικών του εγωιστικών επιθυμιών και όχι οι αρνητικές επιπτώσεις που η εκπλήρωσή τους θα είχε στην ψυχή ενός αθώου πλάσματος.

Εξίσου ένοχοι είναι κι εκείνοι που νομιμοποίησαν την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να θεσμοθετήσουν ως προϋπόθεση το παιδί να είναι ενήλικο και να χρειάζεται η αβίαστη συγκατάθεσή του για την υιοθεσία του από gay ζευγάρια. Δεν το έκαναν όμως, διότι και οι νομοθέτες έχουν πλήρη σύγχυση ως προς το τι είναι φυσιολογικό και τι αφύσικο, τι βλάπτει τον ψυχισμό ενός παιδιού και τι το ωφελεί, ποιο είναι το νόημα της ζωής και ποιος ο προορισμός του τρισυπόστατου (πνεύμα, ψυχή, σώμα) ανθρώπινου όντος. Θα έπρεπε επίσης να υπάρχουν νόμοι ως προς την ηλικία του υιοθετούντος, ώστε το παιδί να μη μπερδεύει το μπαμπά με παππού. Προφανώς ούτε τέτοιοι νόμοι υπάρχουν στην "προοδευτική" Βρετανία.

Ευτυχώς, πάντως, που η μητέρα Φύση δεν υποκλίνεται στο χρήμα και στη δόξα, ώστε εξαγοραζόμενη να έδινε τη δυνατότητα σε διάσημους ομοφυλόφιλους να γεννούν παιδιά από τον... πρωκτό.

Μήπως σοκάρισα κάποιους; Η διαστροφή δεν τους σοκάρει; Ο βιασμός μιας παιδικής ψυχής δεν τους εξοργίζει;

Κρίμα στον αθώο Zachary! Του στέρησαν ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει στη ζωή: το μητρικό χάδι!

Elton John, φοβάμαι ότι για την υιοθεσία αυτή, και για το αρνητικό πρότυπο που προσφέρεις σε εκατομμύρια θαυμαστές σου, η συνείδησή σου δε θα σε συγχωρήσει ποτέ... Με όλα τα πλούτη που κατέχεις, δε θα μπορέσεις ποτέ να την εξαγοράσεις!