ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλία Κασιδιάρη, παρεξετράπης επικίνδυνα!


Ώστε αυτή είναι η άποψη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη; Τότε επαληθεύονται εκείνοι που σας αποκαλούν φασίστες, ενώ εγώ σας θεωρούσα μέχρι χθες ένθερμους πατριώτες που σαν κόμμα περνάτε μια εκρηκτική εφηβία, και ήλπιζα γρήγορα να ενηλικιωθείτε. Τόσο έξω έπεσα, λοιπόν, για το ποιόν σας; Τόσο καλοπροαίρετη είμαι; Τόσο ευκολόπιστη;

Όχι μόνο πατριώτες δεν είστε, αλλά είστε άκρως επικίνδυνοι για το έθνος, αν το κόμμα σας πιστεύει αυτά που είπες. Από πού παίρνετε εντολές; Ελάτε στα συγκαλά σας πριν προσθέσετε στην ταλαίπωρη χώρα μας κι άλλα δεινά πάνω σ' εκείνα που επέφεραν οι διεφθαρμένοι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν και τα έξω από δω αφεντικά τους.

Η.Κασιδιάρης: «Όποιο χέρι αλλοδαπού, είτε αυτός είναι Αφγανός είτε είναι Γερμανός, πειράξει Έλληνα, κανονικά θα έπρεπε να κόβεται. Αυτή είναι η επίσημη άποψή του κόμματός μας... Αυτή είναι η άποψη και στη Γερμανία, αυτή είναι η άποψη του κόμματός μου μάλιστα.»

Ηλία Κασιδιάρη, αν αυτή είναι η άποψη του κόμματός σας, τότε την αποκρύψατε από τον ελληνικό λαό διότι δεν αναγράφεται στις θέσεις σας, στην ιστοσελίδα σας! Κρύψατε το πραγματικό σας πρόσωπο και σωστά καταγγείλατε: «Το ντόπιο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, γαντζωμένο στην εξουσία, εκτελεί όλες τις εντολές εξάρτησης και υποταγής ξεπουλώντας την πατρίδα. Με μοχλό επιβολής το διεθνές τραπεζικό σύστημα παραχωρήθηκε η εθνική μας κυριαρχία. Η εδαφική μας ακεραιότητα αμφισβητείται. Η δημόσια περιουσία εκποιείται. Ο ενεργειακός πλούτος δεσμεύεται. Με βίαιο τρόπο συνθλίβονται όλα τα εισοδήματα. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οδηγούνται στην ανεργία. Οι συνταξιούχοι -από το πάλαι ποτέ "περήφανα γηρατειά"- ζουν στην εξαθλίωση.»

Δεν είδα όμως να έχετε αναλάβει ολομέτωπο αγώνα κατά του σάπιου αυτού κατεστημένου το οποίο βλάπτει τον Έλληνα απείρως περισσότερο από ό,τι ο δύστυχος αλλοδαπός κατά του οποίου επιδεικνύετε έναν απάνθρωπο και σπουδαιογελοίο τραμπουκισμό.  Εναντίον των μεταναστών έχετε, λοιπόν, εστιάσει τον ψευτοεθνικισμό σας; Δεν άκουσα να λέτε ότι θα έπρεπε να κόβεται το χέρι εκείνων που πείραξαν μαζικά τους Έλληνες, ξεπουλώντας την Ελλάδα και βυθίζοντάς τους στη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ταπείνωση. Όχι βέβαια πως είμαι υπέρ τέτοιων βάρβαρων λύσεων, αλλά ερωτώ εσάς που τις πρεσβεύετε.

Ηλία Κασιδιάρη, με αυτή σου τη δήλωση γκρέμισες όσα θετικά το κόμμα σου είχε χτίσει εν μέσω συκοφαντιών εναντίον σας, κάποτε άδικων, πανταχόθεν. Δεν καταλαβαίνεις άραγε προς τα πού διολισθαίνεις; Ποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι, εχθροί της Ελλάδας εξαποδώ, σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και αποκτήσατε αυτή τη μονομανία κατά των μεταναστών; Δεν βλέπετε, δεν σας ενοχλούν όλα τ' άλλα κακά της μοίρας μας, αυτά που καλώς καταγγέλλετε στις θέσεις σας, αλλά παρέμειναν απλά θεωρία;

Δεν βρισκόμαστε πια στην εποχή του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», τουλάχιστον σε ατομικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Χριστός δίδαξε «αγαπάτε τους εχθρούς σας, καλώς να πράττετε σ' εκείνους που σας μισούν, ευλογείτε  αυτούς που σας καταρώνται.» Δεν διαφοροποίησε την εντολή αυτή όταν εκείνοι που σε βλάπτουν είναι ξένοι.

Είπε ακόμη: «Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη για σας από τη δημιουργία του κόσμου· επειδή πείνασα, και μου δώσατε να φάω· δίψασα και μου δώσατε να πιω· ξένος ήμουν, και με φιλοξενήσατε· γυμνός ήμουν, και με ντύσατε· ασθένησα, και με επισκεφθήκατε· σε φυλακή ήμουν, και ήρθατε σε μένα.» (Κατά Ματθαίον 25:34-36)
Με άλλα λόγια, ο Χριστός ταυτίζεται και με τον ξένο.

Ο δε Απόστολος των εθνών, Παύλος, στην προς Κολοσσαείς επιστολή του (Γ:11) έγραψε: «Δεν υπάρχει Έλληνας και Ιουδαίος, περιτομή και ακροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δούλος, ελεύθερος, αλλά τα πάντα και μέσα σε όλους είναι ο Χριστός.»

Κι εσείς, Χρυσαυγίτες μου, ισχυρίζεστε πως είστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έτσι δεν είναι; Μάλιστα, προχθές στα επεισοδιακά πανηγύρια πήρατε μέρος και σε περιφορές εικόνων! Συνέλθετε λοιπόν μπας και η παρουσία σας στη Βουλή, αντί να σημάνει μια χρυσή αυγή για την Ελλάδα, σηματοδοτήσει μια σκοτεινή, μια μαύρη αυγή, και μας βρουν τα χειρότερα.

Ωστόσο, ακόμη και στην Παλαιά Διαθήκη του "οφθαλμόν αντί οφθαλμού", ο Μωυσής έκανε έκκληση στο λαό του Ισραήλ να σέβονται τους ξένους. «Κάντε, λοιπόν, περιτομή στην ακροβυστία της καρδιάς σας, και μη σκληρύνετε πλέον τον τράχηλό σας. Επειδή, ο Κύριος ο Θεός σας είναι ο Θεός των θεών, και ο Κύριος των κυρίων, Θεός μεγάλος, ισχυρός και φοβερός, που δεν αποβλέπει σε πρόσωπο ούτε παίρνει δώρο· που εκτελεί κρίση στον ορφανό και στη χήρα, και αγαπάει τον ξένο, που δίνει σ' αυτόν τροφή και ενδύματα. Αγαπάτε, λοιπόν, τον ξένο· επειδή, κι εσείς σταθήκατε ξένοι στη γη της Αιγύπτου.» (Δευτερονόμιο, Ι: 16-19)

Αυτά τα λίγα είχα να σου πω, Ηλία Κασιδιάρη, κι ελπίζω να φτάσουν στ' αυτιά σου και να τα βρουν ανοιχτά, όπως και την καρδιά σου.

Ελπίζω επίσης ο Γραμματέας του κόμματός σας, Νίκος Μιχαλολιάκος, να σε ανακαλέσει στην τάξη και να διαψεύσει αυτά που είπες ότι είναι θέσεις της Χρυσής Αυγής. Αν δεν το κάνει, θα δείτε τα ποσοστά σας να συρρικνώνονται, και θα έχετε ακέραια την ευθύνη για όποιες ρατσιστικές και εμφύλιες ταραχές ξεσπάσουν, πράγμα που απεύχομαι. Αρκετά βάσανα έχουμε! Μη μας προσθέσετε κι άλλα!

************
 Προστέθηκε στις 12/9/2012, ώρα 12:30 μ.μ.

Κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής της κύρωσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την άμεση επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο Κέντρο Αθηνών, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε μεταξύ άλλων:

«Διαγκωνίζονται τα κόμματα, ποιος θα βγάλει την πιο σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Και να εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή δεν θα λύνατε τα προβλήματα της Ελλάδος, την οποία καταντήσατε προτεκτοράτο των δανειστών και εκχωρήσατε την εθνική κυριαρχία της. Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανομία και το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου να τηρήσει την έννομη τάξη.(...)

Εφόσον παρανομούμε εμείς, ναι, να πάμε στην δικαιοσύνη. Δεν θέλω ασυλία. Γιατί αν πάμε με την κατηγορία για αντιποίηση αρχής θα γελάνε και οι πέτρες. Η δίκη θα θυμίζει ελληνική ταινία του '60 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. 

Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό. Αν κατηγορηθούμε εμείς, πρέπει να κατηγορηθούν και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν και έκαναν ελέγχους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - γιατί τέτοιες ενέργειες οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής που ζητά τα παραστατικά, αλλά το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου.» (ethnos)

Όταν μιλάς σωστά, Ηλία Κασιδιάρη, δεν έχω πρόβλημα να σ' επαινέσω δημόσια. Όταν όμως μιλάς και φέρεσαι επικίνδυνα, θα το επισημαίνω, όπως έχω κάνει αρκετές φορές για τη Χρυσή Αυγή από τούτο το ιστολόγιο. Δεν έχω προκαταλήψεις εναντίον κανενός κόμματος όταν υπερασπίζεται το δίκαιο και την έννομη τάξη με νόμιμο τρόπο.