ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Μουσουλμάνοι εκδικούνται για την τιμή του Προφήτη τους! Εμείς;Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών:

Οι  Μουσουλμάνοι δεν ανέχονται κουνούπι στο σπαθί τους όταν πρόκειται να υπερασπιστούν το όνομα του Προφήτη Μωάμεθ, και δε διστάζουν ακόμη και ν' αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές, πράγμα που καταδικάζω απερίφραστα. Διαβάστε κι εδώ.

Οι Χριστιανοί, αντιθέτως, αδιαφορούν εντελώς ή και χειροκροτούν όσους γράφουν βιβλία ή σενάρια αρρωστημένης φαντασίας και γυρίζουν ταινίες για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του ονόματος του Χριστού.

Οι  Έλληνες "Ορθόδοξοι", μάλιστα, προχωρούν ακόμη πιο πέρα: Αφού ανύψωσαν το Χριστό (κεχρισμένο)  σε θεό, στη συνέχεια τον βλασφημούν χυδαία, όπως δεν έχει διανοηθεί να βλασφημήσει το θεό του κανένας λαός επί της γης.  Προφανώς, φαντάζονται το πέος τους τόοοσο μακρύ ώστε να φτάνει στον ουρανό και να "μαμεί" το "θεό" τους και την "Παναγία" μητέρα του!

Μεγαλύτερος εκφυλισμός δεν έχει υπάρξει στην ανθρωπότητα, και φανερώνει απλά την κενότητα, την κουφότητα, την ποταπότητα του αυτοαποκαλούμενου Ορθόδοξου Χριστιανού. Το  χυδαίο αυτό σπορ είναι, μάλιστα, τόσο προσφιλές στην "Ορθόδοξη" κοινωνία μας που το παίζουν ακόμη και ανήλικα παιδιά, μιμούμενοι προφανώς αυτά που ακούνε στο σπίτι από τους γονείς τους.

Εφόσον, λοιπόν, ένας λαός δε σέβεται το Θεό του, επόμενο είναι ότι δε θα σεβαστεί το συνάνθρωπό του, τους νόμους, τις αρχές και αξίες που συγκρατούν την κοινωνία από την πλήρη κατάρρευση, εκεί δηλαδή που έχουμε φτάσει τώρα...

Μου έχει κάνει εντύπωση, παίδες, που ο βλάσφημος δεν έχει επινοήσει βλασφημία  που να μαμεί το Διάβολο, ή Σατανά, ή Εωσφόρο, ή Τρικέρη... Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ο Ελληνορθόδοξος βλάσφημος έχει συνταχθεί με ό,τι συμβολίζει το κακό και οργίζεται εναντίον όσων συμβολίζουν το καλό, τους οποίους εκδικείται με το να τους μαμεί από απόσταση, οσάκις του φταίξει ο άλφα ή ο βήτα.

Εδώ υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που πρέπει να επισημάνω: Ο Ελληνορθόδοξος βλάσφημος θεωρεί το μάμημα ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Θεωρεί δηλαδή το μάμημα ένα είδος εκδίκησης και τιμωρίας, κι αυτό βέβαια παραπέμπει σε βιασμό, δηλαδή βίαιο μάμημα χωρίς τη συγκατάθεση του μαμούμενου. Γι' αυτό, όταν απειλεί κάποιον που του έφταιξε, απειλεί να του μαμήσει όχι μόνο το θεό, το Χριστό και την Παναγία του, αλλά και τη μάνα του!

Αυτά τα λίγα για τη βλασφημία, το παραδοσιακό καταχθόνιο σπορ των Ελληνορθόδοξων...
Περιττό ν' αναφέρω ότι μεταξύ των χυδαιοβλάσφημων είναι και πολλοί ρασοφόροι!

Τι να πω για δαύτους; Να ευχηθώ ο Θεός να τους συγχωρήσει διότι ου γαρ οίδασι τι ποιούσι; Για νάμαι ειλικρινής, δε μου βγαίνει ευχή τη δεδομένη στιγμή... Οργίζομαι πολύ όταν ακούω κάποιον να βλασφημεί και χωρίς δεύτερη σκέψη τον επιπλήττω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φορά που κάποιος γείτονας είχε βγει στο μπαλκόνι, 4 η ώρα το πρωί, και μαμούσε  με οργή το θεό επειδή, άκουσον άκουσον, το σκυλί του απέναντι γαύγιζε και τον είχε ξυπνήσει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου ταραγμένη και οργισμένη, βγήκα στο μπαλκόνι και απείλησα τον βλάσφημο ότι θα τον μηνύσω. Δεν το έκανα βέβαια, και δεν είμαι σίγουρη ότι έπραξα το σωστό. Ωστόσο, με τιμωρίες δεν κόβει ο εκφυλισμένος τα ανίερα χούγια του...

Πάντως η αρνητική ενέργεια που διαχέεται στο έμβιο περιβάλλον από τις βλασφημίες ενός οργισμένου βλάσφημου είναι μετρήσιμη και προκαλεί μύρια όσα κακά που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία.

Κατά τ' άλλα, αν ποτέ η κυνοβολευτική χούντα ανατραπεί από στρατιωτική χούντα για να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του (πού τέτοια τύχη!), το παλιό σύνθημα "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" πρέπει ν' αντικατασταθεί με το "Ελλάς Ελλήνων Αντίχριστων". Διότι αυτοί είμαστε οι Έλληνες και μας φαίνεται: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. Και δεν εννοώ ενάντιοι σ' έναν εξωτερικό Χριστό, άνθρωπο, προφήτη ή θεό, πεθαμένο ή αναστημένο, αλλά στον ατομικό "Χριστό", δηλαδή το πνεύμα, τη θεϊκή σπίθα μέσα στον άνθρωπο που εκδηλώνεται ως συνείδηση.

"Ελλάς Ελλήνων Αντίχριστων", λοιπόν, είναι η ταμπέλα που απεικονίζει με ακρίβεια το ποια χαμίνια είμαστε.