ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακάλυψη σοκ: Ο Χριστός ήταν πα…πα…πα…ντρεμένος!

ΌΟΟΧΙ! Αποκλείεται! Να φάς τη γλώσσα σου Mrs. King! Άπαγε της βλασφημίας! Αποτάσσομαι το Σατανά! Ο Χριστός ήταν αειπάρθενος όπως και η μητέρα του!

Πώς είμαι σίγουρη; Μα αφού έτσι το θέλει η Εκκλησία, δηλαδή το "Σώμα του Χριστού" όπως βαυκαλίζεται ότι είναι, έτσι θα είναι. Αλίμονο εάν ο θεάνθρωπος είχε σύζυγο. Τι θεός θα ήταν; Μόνο στην ελληνική μυθολογία οι θεοί παντρεύονταν, και όπως ξέρετε η Χριστιανική μυθολογία έχει αφορίσει την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Δείτε τώρα την είδηση μέσα από το επόμενο video. Προσδεθείτε, καλού κακού, όσοι θρησκόληπτοι, διότι το παιχνίδι των αντίχριστων χοντραίνει και ο Χριστιανισμός δεν διαθέτει ζηλωτές όπως οι Μουσουλμάνοι για να τα κάνουν γης Μαδιάμ όταν κάποιοι προσβάλλουν το θεό τους:


Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Ο Χριστιανισμός και η ιδέα που έχουμε για την αγνότητα του θεανθρώπου δέχονται επίθεση από μια καθηγήτρια του Harvard που βασισμένη σε έναν πάπυρο υποστηρίζει ότι ο Χριστός, ναι, είχε σύζυγο!»

Πω, πω επίθεση κατά του Χριστιανισμού από την (ψευτο)θεολόγο καθηγήτρια του Harvard! Είναι επίσης επίθεση κατά της ιδέας που έχουμε για την αγνότητα του θεανθρώπου, σχολίασε, όπως ακούσατε, ο καλός δημοσιογράφος! Δηλαδή ο παντρεμένος δε μπορεί να είναι αγνός! Έχει μιανθεί διότι εισήλθε στον ρυπαρό κόλπο μιας Εύας! Με άλλα λόγια, η αγνότητα του ανθρώπου δεν έχει να κάνει με την καθαρότητα του νου, της ψυχής και των συναισθημάτων, αλλά έχει να κάνει με το πουλί του, αυτό το μικρό έντερο, όπως το αποκαλεί ο Μάρκος Αυρήλιος στο βιβλίο του «Τα εις Εαυτόν»

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Αυτή η βόμβα στα θεμέλια του Χριστιανισμού που απειλεί να θέσει ένα απόσπασμα έξι λέξεων από έναν πάπυρο του 4ου μ. Χ. αιώνα, σύμφωνα με τη θεολόγο Karen King από το Harvard, υποδεικνύει για πρώτη φορά ρητά ότι ο θεάνθρωπος ήταν παντρεμένος.»

Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του Χριστιανισμού, παίδες! Διότι απ’ ό,τι καταλάβατε, το θεμέλιο του Χριστιανισμού δεν είναι το «αγαπάτε αλλήλους», και ασφαλώς δεν είναι το άγνωστο στους πολλούς «η βασιλεία του Θεού είναι εντός υμών» που είπε ο Ιησούς, εννοώντας ότι ο Θεός, το  θείο Πνεύμα, είναι μέσα μας. Το "θεμέλιο" του Χριστιανισμού είναι το αειπάρθενο της Μαριάμ, της μητέρας του, και η αγαμία του Ιησού! "Θεμέλιο" να σου πετύχει!

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Οι έξι λέξεις γραμμένες στην Αρχαία Κοπτική διάλεκτο των Χριστιανών της Αιγύπτου μεταφράζονται ως εξής: "Ο Ιησούς τους είπε η γυναίκα μου". Από τα συμφραζόμενα, βλέπουμε τους μαθητές να έχουν έναν έντονο διάλογο για το πόσον η Μαρία Μαγδαληνή αξίζει να γίνει απόστολος της πίστεως, και το Χριστό να τους λέει ότι μπορεί να γίνει μαθήτριά του.»

Κοίτα να δεις έξι-επτά μαγικές λέξεις που έφεραν τα πάνω κάτω στον πνευματικά χρεοκοπημένο Χριστιανισμό! Δεν αποκλείεται η Karen King να προταθεί για Νόμπελ στην ιστορία.

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Η καθηγήτρια Κινγκ που παρουσίασε την ερμηνεία της αυτή για τον πάπυρο σε συνέδριο στη Ρώμη επισημαίνει ότι αυτός είναι ένα αντίγραφο από παλαιότερο ευαγγελικό κείμενο του δευτέρου αιώνα μ. Χ. γραμμένο στα ελληνικά. Πάντως η ανακάλυψη ήδη αμφισβητείται.»

Ευτυχώς που η ανακάλυψη της Κινγκ αμφισβητείται, διότι αλλιώς θα κατέρρεε το χριστιανικό έκτρωμα που έχει χτιστεί με μύθους και ψεύδη αιώνων. Και τότε τι θα κάναμε, παίδες, χωρίς θρησκευτικούς απατεώνες;

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Άλλοι θεολόγοι και αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κείμενο που δεν έχει καμία ιστορική βαρύτητα, καθώς τους πρώτους μ. Χ. αιώνες κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 16 κείμενα που διεκδικούσαν τον τίτλο του Ευαγγελίου. Από αυτά όμως οι Οικουμενικές Σύνοδοι κατέληξαν στα τέσσερα κανονικά ευαγγέλια που θεωρούνται θεόπνευστα και αξιόπιστα.»

Είδατε τι μαθαίνουμε, λοιπόν, πάνω στην αναμπουμπούλα; Ότι τους πρώτους αιώνες κυκλοφορούσαν πολλά "ευαγγέλια"! Τρέχα γύρευε την αλήθεια, δηλαδή. Καθένας έγραφε το σενάριο του Χριστού όπως είχε φτάσει σ’ αυτόν από πάππου προς πάππου… Στο τέλος οι "άγιοι πατέρες" (ευαγγελομάγειροι) της Εκκλησίας κατέληξαν στα τέσσερα κανονικά ευαγγέλια που είναι τόσο θεόπνευστα και αξιόπιστα ώστε διαφωνούν μεταξύ τους σε βασικά σημεία, όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι μετά από μακροχρόνια μελέτη της Βίβλου.

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Άλλοι καθηγητές, λοιπόν, λένε ότι ακόμα και γνήσια να είναι η αναφορά αυτή, ο Ιησούς μπορεί να αναφερόταν σε μία σχέση όχι σαρκικής ένωσης αλλά πνευματικής και ψυχικής σύμπνοιας που προσομοιάζει στη συζυγική σχέση.»

Τα μπάλωσαν, πάλι, οι υποκριτές καθηγητές! Αν δεν τα μπάλωναν τι θα έβγαιναν αύριο να διδάξουν τους μαθητές τους στην τάξη; Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι παραμυθάδες θεολόγοι ακριβοπληρώνονται από το υστέρημα των φορολογούμενων για να φτιάξουν, υποτίθεται, την κοινωνία, δηλαδή να μεταλλάξουν το δίποδο ζώο σε homo sapiens...