ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κάρολε Παπούλια, εσείς να σφίξετε τα δόντια!


Ώστε να κάνουν υπομονή, ε; Να σφίξουν τα δόντια, ε; Να παραμείνουν ευνουχισμένοι και υποτακτικοί στη διεφθαρμένη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία που ξεπουλάει τη χώρα, ε;   Ασφαλώς σας βολεύει ο ευνουχισμός των Ενόπλων Δυνάμεων!

Κύριε Πρόεδρε της (φαυλο)Δημοκρατίας, έχω μια συμβουλή για σας: εσείς οι ένοχοι, δηλαδή όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της τελευταίας 38ετίας που μας φτάσατε στη σημερινή ηθική και οικονομική εξαθλίωση, και τώρα ξεπουλάτε την πατρίδα μας χωρίς αναστολές, εσείς να σφίξετε τα δόντια για ν' αντέξετε τα δεινά που έρχονται καταπάνω σας όταν ο λαός υψώσει τις γροθιές του εναντίον σας, φωνάζοντας "Νισάφι πια, δεν πάει άλλο!".

Ωστόσο, πρέπει να έχει κανείς απύθμενο θράσος, να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου ή να έχει το ακαταλόγιστο για ν’ απευθύνει τα λόγια που απηύθυνε χθες ο Κάρολος Παπούλιας στις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να ντρέπεται. Φοβάμαι ότι ο αξιότιμος Πρόεδρος της μεταλλαγμένης Ελληνικής Δημοκρατίας των καραγκιόζηδων διαθέτει όλα αυτά τα "προσόντα" σε κάποιο βαθμό. Κι επειδή τα διαθέτει, γι’ αυτό και μιλάει ενώ θα έπρεπε να σωπαίνει, συνειδητοποιώντας ότι σε τέτοιες τραγικές για το έθνος περιστάσεις η σιωπή των ενόχων είναι χρυσός.

Κάρολος Παπούλιας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για τον ελληνικό λαό μια ασφάλεια ότι κανένας δεν μπορεί να σκεφθεί, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ότι μπορεί να επιβουλευθεί τα εθνικά, κυριαρχικά μας δικαιώματα ... Είναι οι υπερασπιστές της ενότητας των δικαίων του Ελληνισμού (και αυτό) είναι ένα καθήκον πατριωτικό. Και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν αποδείξει ότι πάντοτε ήταν πατριώτες. (…)

Ξέρω ότι έχετε προβλήματα. Τα έχουμε συζητήσει με τον υπουργό (ο οποίος) αγωνίστηκε και αγωνίζεται για να μην υπάρξουν περικοπές, αλλά είστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού και συμπάσχετε μαζί του.» (tanea)

Εσείς, κύριε Πρόεδρε, και όλοι οι επίορκοι και άχρηστοι πολιτικοί της τελευταίας 38ετίας που μας καταντήσατε όνειδος των εθνών, τραγικό παράδειγμα προς αποφυγή, σκλάβους στην ίδια μας τη χώρα, δεν είστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού; Γιατί δεν συμπάσχετε μαζί του; Γιατί εσείς δεν υποφέρετε από ασιτία; Γιατί δεν πονάτε όπως πονάει ο λαός; Γιατί δεν σφίγγετε τα δόντια;

Προφανώς δεν είστε κομμάτι του ελληνικού λαού εσείς που απαρτίζετε τη σάπια πολιτικοοικονομική μαφία που ρήμαξε την Ελλάδα και τώρα την ξεπουλάει αντί πινακίου φακής. Είστε κομμάτι της διεθνούς πολιτικοοικονομικής συμμορίας, και είναι προφανές ότι τα συμφέροντα εκείνης υπηρετείτε.

Μην ανησυχείτε όμως! Θα έρθει η ώρα όταν πολλοί από τους επίορκους θα βρίσκονται πίσω από τα σίδερα – μακάρι όλοι! – και τότε θα σας λέει στρατός και λαός με υψωμένες γροθιές, "κάντε υπομονή, σφίξτε τα δόντια, όλα εδώ πληρώνονται"! Διότι ακόμη και όλος ο χρυσός, τα δολάρια και τα ευρώ της γης δε θα μπορέσουν να εξαγοράσουν τη Νέμεση όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πληρώσετε κι εσείς.

 Όλοι στο Σύνταγμα με σφιγμένες και υψωμένες γροθιές!