ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

"ΡΗΤΡΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ", δηλαδή άλλοι μαμούν κι άλλοι πληρώνουν!


Τ' ακούσατε;
Τα έλεγα και χθες εδώ. Άλλοι αποτυγχάνουν κι άλλοι τιμωρούνται με οδυνηρό μαστίγωμα! Αυτό γίνεται μέχρι σήμερα στην κωλοδημοκρατία των καραγκιόζηδων. Αυτή είναι η "δικαιοσύνη" του διαβόλου που διέπει την κυνοβολευτική δικτατορία που ρήμαξε την Ελλάδα, ενώ οι ραγιάδες (κομματικοί πελάτες) έτρεχαν με τις σημαιούλες στις ομιλίες των απατεώνων πολιτικάντηδων και τους χειροκροτούσαν φωνάζοντας κομματικά συνθήματα.

Λοιπόν, αν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην 24ωρη πανελλαδική απεργία δεν "βουλιάξει" το Σύνταγμα από ένα εκατομμύριο οργισμένο κόσμο θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Οι Πορτογάλοι, των οποίων τα μέτρα είναι χάδια μπροστά στη σφαγή τη δική μας, μας δείχνουν το δρόμο: