ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού τα μέτρα-σάβανα που ετοιμάζουν οι κυβερνοδήμιοι


Κάτι ξεχάσατε, ρεεεε! Ξεχάσατε να μας φορολογήσετε τον αέρα που αναπνέουμε από τότε που γεννηθήκαμε μέχρι σήμερα. Προσθέστε κι ένα κεφαλικό φόρο, βρε τομάρια, για τον ήλιο που μας ζέσταινε και τον αέρα που αναπνέαμε. Τιμωρήστε μας, βρε αλήτες, για την κακή επιλογή που κάναμε να γεννηθούμε στο Λαμογιστάν.

Βάλτε μας κι ένα χαράτσι μαλακίας, βρε δήμιοι, διότι άνευ αυτής δεν θα σας είχαμε ανεχτεί στο σβέρκο μας επί δεκαετίες να ξεθεμελιώνετε και να ξεπουλάτε την πατρίδα μας, βαυκαλιζόμενοι με την αυταπάτη ότι είχαμε δημοκρατία.

Κόψτε εντελώς τη σύνταξη στους άνω των 80 ετών, ως τιμωρία για το θράσος τους να ζουν ακόμη. Σας έχω ικανούς ΚΑΙ γι' αυτό, βρικόλακες!

Διαβάστε τώρα τα μέτρα της ευθανασίας μας, κι ετοιμαστείτε για τη βίαιη αποκαθήλωση των κυβερνοδημίων, προτού μας εξαφανίσουν οριστικά από το χάρτη των λαών:

1. Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης στα 67 από τα 65 έτη. Το μέτρο θα ισχύσει από το 2013 και θα επιβαρύνει και τα ενδιάμεσα όρια συνταξιοδότησης κατά 2 έτη.

2. Νέα μείωση των συντάξεων 1.000 ευρώ και άνω (αθροιστικά κύρια και επικουρική) και από το πρώτο ευρώ. Η κλίμακα προβλέπει παρακράτηση εισφορών από 1.000.000 συνταξιούχους ως εξής:

- Από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ εισφορά 2% (δηλαδή, αν η κύρια και η επικουρική σύνταξη είναι 1.400 ευρώ, θα παρακρατούνται 28 ευρώ τον μήνα).

- Από 1.500,01 έως 2.000 ευρώ εισφορά 5% (π.χ. σε κύρια και επικουρική 1.800 ευρώ η παρακράτηση θα είναι 90 ευρώ).

- Από τα 2.000 ευρώ και άνω εισφορά 10%.

3. Αναδρομική επιστροφή μέρους του εφάπαξ που πήραν οι συνταξιούχοι των 22 ταµείων πρόνοιας που µε βάση τις αναλογιστικές µελέτες χορηγούσαν υψηλότερο εφάπαξ σε σχέση µε τις εισφορές, αλλά και μαχαίρι έως 83% στο εφάπαξ για τους νέους συνταξιούχους.

4. Περικόπτονται προνοιακά επιδόματα, αν και διασώζονται τα επιδόματα των ΑμεΑ. Οι επιδοματούχοι που θα υποστούν απώλειες υπολογίζονται σε ένα εκατομμύριο. Σε αυτούς περιλαμβάνονται:

- 400.000 που εισπράττουν τα πολυτεκνικά επιδόματα του ΟΓΑ. Τα επιδόματα θα καταβάλλονται ολόκληρα σε όσους έχουν εισόδημα έως 10.000 ευρώ. Σε όσους έχουν εισόδημα από 10.000,01 έως 20.000 ευρώ θα καταβάλλονται τα 2/3 και σε εισόδημα έως 30.000 ευρώ το 1/3 του επιδόματος.

- 70.000 ανασφάλιστοι ηλικιωμένοι θα λαμβάνουν μειωμένη κατά 10%-20% σύνταξη.

- 160.000 εποχικά επιδοτούμενοι άνεργοι θα χάσουν το εφάπαξ επίδομα των 458-916 ευρώ που λαμβάνουν κάθε χρόνο παράλληλα με το επίδομα ανεργίας.

- 3.000 άνεργοι που έχουν απολυθεί από επιχειρήσεις οι οποίες έχουν κλείσει πριν από 5 ή και 10 χρόνια θα πάψουν να λαμβάνουν επιδότηση.

5. Περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Πρόσθετες μειώσεις 700 εκατ. ευρώ θα έχουν στα ποσά των συντάξεων που θα λάβουν όσοι αμείβονται με ειδικά μισθολόγια (τα οποία αναπροσαρμόζονται) συμπεριλαμβανομένων και 30.000 στρατιωτικών - αστυνομικών λόγω της κατάργησης της αυτόματης μισθολογικής προαγωγής.

6. Μείωση στα 720 ευρώ θα υποστούν στις συντάξεις τους οι ανύπαντρες θυγατέρες.

7. Για να λαμβάνεται η κατώτατη σύνταξη στα 65 θα απαιτούνται εφεξής τουλάχιστον 20 έτη (6.000 ημέρες ασφάλισης) αντί των 15 (4.500 ημέρες). Οι πρόσθετες ημέρες ασφάλισης θα μπορούν ωστόσο να εξαγοραστούν με πλασματικά χρόνια και εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν 30 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν χρόνο, αν η αύξηση επιβληθεί αυτόματα. Το μέτρο αφορά 150.000 ασφαλισμένους.

8. Περικοπή του ΕΚΑΣ για όσους συνταξιούχους είναι κάτω των εξήντα τεσσάρων ετών.

9. Καταργούνται πλήρως τα δώρα σε όλες τις συντάξεις, εκτός από αυτές των αγροτών. Η περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ κατά 30 ευρώ παραμένει στο πακέτο.

10. Κατάργηση των 500, των 250 και των 250 ευρώ τον μήνα, τα οποία καταβάλλονται σήμερα ως δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας, αντίστοιχα, στο Δημόσιο.

11. Εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου και σε όλους τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ.

12. Δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης των ασφαλιστικών ταμείων.

13. Περικοπή στις λειτουργικές και άλλες δαπάνες των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
(tanea)

"Ξεχάσατε", βρε κυβερνοχασάπηδες, να κουρέψετε αναλόγως τους 300 χαραμοφάηδες της Βουλής! Πώς σας διέφυγε αυτό, κυβερνοαλήτες;

Ξεχάσατε, βρε μασκαράδες, να μας πείτε για το πλαφόν που βάλατε, ή δεν βάλατε, στους παχυλοδιπλοσυνταξιούχους, δηλαδή στο σινάφι σας. Πόσο είναι;  Κάτι είχα διαβάσει παλιότερα  για 3.650 ευρώ (tanea, 8/6/2011). Εκεί βρίσκεται άραγε ακόμη;

Δεν θα βρεθεί κανένας πατριώτης δημοσιογράφος να μας πληροφορήσει επ' αυτής της αδικίας;

 Ξαναδιαβάστε κι αυτό το εκ προμελέτης φορολογικό έγκλημα, αν αντέχετε: "Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου, προβλέπει τη μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 45% που είναι σήμερα και επιβάλλεται στο τμήμα εισοδήματος άνω των 100.000 ευρώ, σε 35% για εισόδημα άνω των 16.000 ευρώ ή σε 30% για εισόδημα άνω των 22.000 ευρώ." (πηγή)

Θυμηθείτε τώρα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του αρχιψεύτη, παλιάτσου της πολιτικής, Αντώνη Σαμαρά:Αυτά θα πει "δημοκρατία", ρε: Να επιλέγεις με την ψήφο σου ποιος αρχιψεύτης θα είναι ο επόμενος δικτάτοράς σου.