ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεβρακώνει τη "δημοκρατία" της αθλιότητας


"Είμαι φοροδιαφεύγων, ελάτε να με συλλάβετε!", γράφει ένας αγανακτισμένος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης σε μια συγκλονιστική επιστολή του προς το Υπουργείο (ανοικονόμητων) Οικονομικών, όπου μεταξύ άλλων φτύνει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΔΗΜΑΡ...
Πηγαίνετε, ρε πανάθλιοι "σωτήρες-δήμιοι", να τον συλλάβετε, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Ακολουθεί η δραματική επιστολή του προδομένου ένθερμου, κατά δική του ομολογία, οπαδού και μέλους του ΠΑΣΟΚ:

«1) Πιστεύοντας τις κατά καιρούς εξαγγελίες για ανάπτυξη της υπαίθρου και στην ακεραιότητα του κρατικού μηχανισμού, προχώρησα το 2002 στην σύνταξη ενός επενδυτικού φακέλου στο όνομα της συζύγου μου για την δημιουργία μιας παραδοσιακής ταβέρνας σε ένα εγκαταλελειμμένο οικισμό του Ηρακλείου. Μετά από δεκατέσσερις μήνες συνεχούς ταλαιπωρίας εκδόθηκε η οικοδομική άδεια και μετά από εννέα μήνες δόθηκε ρεύμα, σύνολο καθυστερήσεων δύο χρόνια . Υποβολή μελέτης για 180.000€, έγκριση για 130.000€,τελικό κόστος 185.000€

2) Συνήφθηκε ανοικτό επιχειρηματικό δάνειο από την εθνική τράπεζα με σταθερό επιτόκιο 6,5% το οποίο με τα ψιλά γράμματα έφτασε να είναι 12,35%. Αναγκάστηκα λοιπόν να πάρω από ΤΕΑΔΥ, ΤΠΔΥ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΜΤΠΥ, ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το ποσό που χρειαζόταν με χαμηλότερα επιτόκια για να εξοφλήσω την εθνική. Υπολογίζοντας το μισθό μου που ήταν 1380€ καθαρά συν επίδομα Χριστουγέννων, Πάσχα, άδειας μου έμεναν κάποια για να ζήσω.

3) Η επιχείρηση εξ αιτίας της κρίσης έκλεισε το 2010 μη μπορώντας να καλύψει ούτε τα λειτουργικά έξοδά της.

4) Ήλθε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέλος ήμουν και οπαδός και ένθερμος υποστηρικτής καθώς και του ιδίου του προέδρου, Γεωργίου Παπανδρέου (κρίμα το όνομα), και θεωρώντας με ότι ανήκω στους έχοντες (ήμουν στα 5 μέτρα από αυτόν στην ομιλία του στο Ηράκλειο όταν διακήρυττε ότι θα τα πάρει από τους έχοντες) μου κατεβάζει επειδή έτσι ήθελε τον μισθό μου στα 980€ καθαρά με 25 χρόνια προϋπηρεσία. Περικόπτει επιδόματα περικόπτει μισθούς κατεβάζει άκουσον, άκουσον στις 5000€ από 12000€ το αφορολόγητο, κάτω ακόμα και από το όριο της φτώχιας, βάζει χαράτσια, βάζει έκτακτους φόρους σε ποιους; Στους μικρούς. Αφήνει στο απυρόβλητο αυτούς που καταλήστευαν το δημόσιο πλούτο, δηλαδή τους ομοίους του, και επιδίδεται με την συνδρομή των ομοίων του (βλέπε ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) σε ένα ανηλεή αγώνα εξόντωσης, εξαθλίωσης των μη εχόντων.

5) Αξιότιμοι κύριοι, που εμπνευστήκατε αυτόν τον τραγέλαφο και ξεπουλάτε εκτός από την χώρα και την αξιοπρέπειά μας, ΟΜΟΛΟΓΩ ότι δεν μου περισσεύουν για να σας δώσω να φάτε και άλλα. Και εξηγώ: Καθαρός μισθός 980€ μείον οι κρατήσεις των δανείων, που δεν είναι εορτοδάνεια αλλά μιας προσπάθειας για καλύτερη ζωή, μένουν 71 ολόκληρα € για να ζήσω εγώ και η τετραμελής οικογένειά μου.

6) Προσπαθώντας να επιβιώσω εγώ και η τετραμελής οικογένειά μου εργάζομαι υπερωριακά και σε άλλους τομείς του χώρου μου. Συμπλήρωσα το ιλιγγιώδες ποσό (με 12 έως 15 νυκτερινά) των 22.055,48€ εκ των οποίων τα 10.908€ πήγαν στα δάνεια. Ενώ πέρυσι πήρα 850€ επιστροφή, φέτος, θεωρώντας με πλουτοκράτη, μου παρακρατάτε 1982,64€ και μου ζητάτε άλλα 1193,32€.

7) Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αλήθεια των ανωτέρω είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε όποτε τα ζητήσει.

8) ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩΝ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.

9) ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΚΙΣΩ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ». (newsbomb)

Ερώτηση: Καλέ μου άνθρωπε, μετά από αυτά τα φοβερά και τρομερά που υπέστης και καταγγέλλεις, θα ξαναγίνεις οπαδός και μέλος κόμματος; Εδώ είναι η δική σου ευθύνη, όπως και εκατομμυρίων άλλων αγανακτισμένων οπαδών του ενός ή του άλλου κόμματος της πελατειακής ψευτοδημοκρατίας που μας εξαθλίωσε... Εδώ είναι η ρίζα και η αιτία της κακοδαιμονίας μας: το κομματικό οπαδιλίκι! Η προβατοποίηση του πολίτη! Μπέεε! 

Χωρίς οπαδούς, τα κόμματα του"διαίρει και βασίλευε" θα μας σέβονταν και δε θα μπορούσαν να μας εξαθλιώνουν και να μας χορεύουν στο ταψί με το μαστίγιο όπως κάνουν σήμερα. Το φραγγέλιο που κρατάνε και μας ματώνουν, οι οπαδοί-πρόβατα τους το έδωσαν! 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους, όλοι εσείς οι αμετανόητοι εραστές της απατηλής "δημοκρατίας" των λαμογιών και των αρπακτικών!