ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Καραδημοκράτες και μισέλληνες εναντίον Χρυσαυγιτών

Διατί εφρύαξαν τα ΜΜΕ και λοιποί καραδημοκράτες; Δείτε το video για να μάθετε το γιατί:


Ποιος "λάθρο" είδε χρυσαυγίτη και δεν τον εφοβήθη!  Της Χρυσής Αυγής έγινε χθες στα πανηγύρια για "Το γενέσιον της Θεοτόκου"! Πάγκοι αναποδογυρίστηκαν, λαθροεμπορεύματα σκορπίστηκαν, και γενικά έγινε χαμός, προτού οι χρυσαυγίτες ακολουθήσουν την εικόνα της "Παναγίας" στη βόλτα της.

Ενός κακού προκειμένου μύρια έπονται...  Κι Αρχής απούσης, πας χρυσαυγίτης θεριεύεται! Θεριεύεται, όμως, χωρίς να κρύβεται πίσω από μαύρη κουκούλα! Πάντως, παρόλο το θυμό και την οργή των χρυσαυγιτών, δεν άκουσα στο video να έχει ανοίξει μύτη μετανάστη! Ευτυχώς τα παιδιά ήταν πολύ προσεκτικά.

Κι όμως τα θερμόαιμα χρυσά παλικάρια κατηγορούνται για αντιποίηση ανύπαρκτης αρχής! Είναι σα να καίγεται κάποιου η αυλή και να μην αρπάζει το λάστιχο να τη σβήσει από το φόβο μήπως κατηγορηθεί για "αντιποίηση" της πυροσβεστικής αρχής η οποία αδιαφορεί!

Ωστόσο, μου κάνει εντύπωση το "ιερό" μένος των καραδημοκρατών των ΜΜΕ εναντίον του "φασισμού" των Χρυσαυγιτών. Εδώ και δεκαετίες, κάθε χρόνο κατά τη στοιχειωμένη επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά και κατά τη διάρκεια άλλων διαδηλώσεων, καταστρέφονται περιουσίες Ελλήνων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από κουκουλοφόρους και αναρχικούς, μαγαζιά καίγονται, βιτρίνες καταστημάτων σπάζονται και λεηλατούνται, μάρμαρα ξηλώνονται, πανεπιστήμια καταλαμβάνονται και βανδαλίζονται, και ποτέ κανείς δε μίλησε για φασισμό και φασίστες.

Απεναντίας, οι κουκουλοφόροι ταραχοποιοί αντιμετωπίζονται πάντα με κατανόηση από τους καραδημοκράτες των ΜΜΕ και της Βουλής, στους οποίους αναφέρονται με τους ήπιους χαρακτηρισμούς: "γνωστοί άγνωστοι", "διαδηλωτές" ή απλά "αναρχικοί".

Ούτε άκουσα ποτέ να εκδηλώσουν οργή και πάθος εναντίον των κουκουλοφόρων που καθ' έξη και κατ' εξακολούθηση επιτίθενται με μολότοφ σε ελληνοκεντρικά βιβλιοπωλεία και τα κάνουν γης μαδιάμ. Εντελώς απαθείς παραμένουν οι καραδημοκράτες του Κοινοβουλίου και των ΜΜΕ, όπως και όλοι οι αριστεροκουλτουριάρηδες, στο διαχρονικό μένος των κουκουλοφόρων εναντίον των βιβλίων της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Διαστροφή, ε;

Πρόκειται για απροκάλυπτο ανθελληνικό ρατσισμό! Φοβάμαι ότι το κύτταρο της φυλή μας εκφυλίστηκε και οι μισέλληνες ανάμεσά μας είναι η συντριπτική πλειοψηφία... Έχει πέσει τέτοια προπαγάνδα από τους γνωστούς-αγνώστους ανθέλληνες κι από τους διεθνιστές θιασώτες της απατηλής παγκοσμιοποίησης, κι έχει γίνει τέτοια πλύση εγκεφάλου εναντίον του υγιούς και αυτονόητου εθνικισμού - ο οποίος υπαγορεύεται από την κοινή λογική και το ένστικτο αυτοσυντήρησης των λαών - που ίσως ο αφελληνισμός του έθνους μας είναι πια μη αναστρέψιμος... Ωιμέ!

Κλείνοντας, θέλω να υπενθυμίσω στους θερμόαιμους ότι τόσο οι νόμιμοι όσο και οι παράνομοι μετανάστες είναι συνάνθρωποί μας κι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Επομένως, όσο, καλώς ή κακώς, βρίσκονται ανάμεσά μας, οφείλουμε να τους φερόμαστε με ανθρωπιά. Όμως οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται από όλους, αλλιώς γινόμαστε ζούγκλα. Άλλωστε όψιμα βλέπουμε τη διεφθαρμένη Πολιτεία να επιτίθεται με πρωτοφανή αγριότητα εναντίον των Ελλήνων, αναξιοπαθούντων και μη, που δεν τηρούν τους νόμους.
Γιατί άραγε οι μετανάστες θα έπρεπε να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση; Το κατάλαβε κανείς;
****************

Προστέθηκε στις 11/9/2012