ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Angela Merkel, είσαι "persona non grata" στην Ελλάδα


Η Ελλάδα, κυρία Μέρκελ, δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του που θα σε υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων ως "σωτήρα" την ερχόμενη Τρίτη. Η Ελλάδα είναι ο λαός της που στενάζει κάτω από το αβάστακτο βάρος των βάρβαρων αλλά και αδιέξοδων μέτρων λιτότητας που εσύ επιβάλλεις.

6/10/2012

Τι έρχεσαι, λοιπόν, να κάνεις στην Ελλάδα, Άνγκελα Μέρκελ; Έρχεσαι για να δείξεις τη συμπαράστασή σου στον πρώην αντάρτη και μετέπειτα κωλοτούμπα Αντώνη Σαμαρά; Έρχεσαι για να ενισχύσεις ηθικά και πολιτικά εκείνον τον οποίο πέρυσι τέτοιον καιρό δεν ήθελες να δεις στα μάτια σου; Έρχεσαι για να συγχαρείς για τις σφαγιαστικές επιδόσεις του εκείνον που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με ψευτιές για να υφαρπάξει την ψήφο του;

Μα δεν καταλαβαίνεις ότι η παρουσία σου στου κρεμασμένου το σπίτι όχι μόνο δεν προσθέτει πολιτικούς πόντους στον Αντώνη Σαμαρά αλλά τον κάνει ακόμη περισσότερο κατάπτυστο στα μάτια του χειμαζόμενου ελληνικού λαού;

Ως γνωστόν, από οικονομικά δε σκαμπάζεις τίποτα, απόδειξη ότι ενέκρινες την είσοδο του ΔΝΤ (Δούρειου Ίππου) στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, και με την αδιέξοδη πολιτική εξοντωτικής λιτότητας των κρατών μελών του νότου που επιβάλλεις, οδηγείς την Ευρωζώνη σε διάλυση. Βέβαια, όπως διαβάζω εδώ, η χώρα σου κερδίζει τα μάλα από την Ευρωπαϊκή κρίση, και προφανώς αυτό είναι το μόνο που σ’ ενδιαφέρει.

Ωστόσο, δεν καταλαβαίνεις τίποτα ούτε από διπλωματία. Διότι, αν ήξερες έστω τη διπλωματική άλφα βήτα, θα καταλάβαινες ότι η παρουσία σου στην Ελλάδα μόνο κακό κάνει στην τρικέρατη κυβέρνηση των αδιέξοδων και οδυνηρών μνημονίων. Τούτη τη στιγμή η Ελλάδα είναι καζάνι που βράζει. Δεν το γνωρίζεις άραγε;

Έρχεσαι, λέει, για να επιβεβαιώσεις με την παρουσία σου ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ! Δεν αντιλήφθηκες προφανώς ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες νοσταλγούν την δραχμή-δραχμούλα, και όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η τερατογένεση του ευρώ δεν θα πάει πολύ μακριά. Θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, και αυτή φυσικά είναι η υπόγεια επιδίωξη του αδιάλλακτου ΔΝΤ και των πέραν του Ατλαντικού αφεντικών του, που με τις ευλογίες σου έβαλαν πόδι στην Ευρωζώνη.

Όμως έχουμε κι άλλα εναντίον σου, Άνγκελα Μέρκελ. Είσαι αρχηγός ενός κράτους που μας χρωστάει πολλά. Υπάρχουν παλιά βαριά Γερμανικά εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων και το αδικοχαμένο αίμα τους απαιτεί αποζημίωση. Αν είχατε απέναντί σας Εβραίους αντί για Έλληνες θα τους είχατε αποζημιώσει στο δεκαπλάσιο - αν και τα ειδεχθή εγκλήματά σας δεν ξεπλένονται με χρήμα. Διότι οι Εβραίοι ξέρουν και διεκδικούν.

Δυστυχώς, όμως, εμείς εκλέγουμε άχρηστες και προδοτικές ηγεσίες, και γι’ αυτό άλλωστε μας επιλέξατε για πειραματόζωο μιας βάρβαρης οικονομικής πολιτικής, βάρβαροι όντες. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και θα έρθει και η δική σας σειρά να υποφέρετε, διότι όλα εδώ πληρώνονται… Οδύνη σπέρνετε στους λαούς υπέρ των τοκογλύφων πιστωτών, οδύνη θα θερίσετε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Απορώ, ωστόσο, που δεν φαίνεται να έχετε διδαχτεί τίποτα από το σκοτεινό παρελθόν σας. Δεν είμαστε αριθμοί, ανάλγητη Άνγκελα Μέρκελ, για να παίζετε μαζί μας! Είμαστε άνθρωποι με ψυχή που εσείς θυσιάζετε υπέρ των αριθμών. Ευτυχώς όμως, έστιν δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά, και θα εισπράξετε εν καιρώ, ατομικά και συλλογικά, αυτό που σας αξίζει.