ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Αντιεξουσιαστές: Οι φύλακες άγγελοι τση "Δημοκρατίας"

11/10/2012

Πρόκειται για τους γνωστούς- αγνώστους κουκουλοφόρους, κατά κόσμον αναρχικούς, οι οποίοι μετά την πτώση της χούντας έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση τση "Δημοκρατίας" για να μη μας βρουν τα ίδια, αλλά να ανακυκλώνονται τα χειρότερα. Βέβαια, άλλο αναρχικοί και άλλο εγκληματικά στοιχεία που κρύβονται στους κόλπους τους, όπως είχε δηλώσει ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Αταξίας,  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μάλιστα είχε αποκαλέσει τους "ιδεολόγους" αναρχικούς "φίλους" του. Δείτε εδώ.

Με την είσοδο των χρυσαυγιτών, δηλαδή των εχθρών τση "Δημοκρατίας", στη Βουλή - "εχθρών" κατά γενική ομολογία πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ - οι φύλακες-άγγελοι τση Δημοκρατίας, κοινώς μπαχαλάκηδες, πήραν την έννοια πάνω τους για να υπερασπιστούν τη  φαυλοδημοκρατία που ανθεί στη χώρα μας από το 1974 και μετά, με τα οδυνηρά για όλους μας αποτελέσματα.

 Στο πλαίσιο της "υπεράσπισης" τση Δημοκρατίας με την εξόντωση του υπ' αριθμόν ένα εχθρού της, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, οι μπαχαλάκηδες τις προάλλες (7/10/2012) έκαναν γης μαδιάμ τα γραφεία της Τ. Ο. Αλίμου. Οι δράστες -  άγρυπνοι φρουροί τση "Δημοκρατίας" - έσπασαν τις πόρτες των γραφείων της Χ.Α. και προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές εντός του χώρου, ενώ στους τοίχους έγραψαν απειλητικά μηνύματα με μπογιές. Κλικ εδώ.

7/10/2012


Σήμερα τα ξημερώματα, οι φύλακες-άγγελοι τση "Δημοκρατίας"-Λαμογιοκρατίας την υπερασπίστηκαν σθεναρά στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, όπου έγινε συμπλοκή με χρυσαυγίτες. Τα επιτεύγματα της σύγκρουσης τα είδατε στο πρώτο video. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των patrastimes, άγρια συμπλοκή 100 περίπου μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου με μέλη της Χρυσής Αυγής εκτυλίχθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας.

Όλα ξεκίνησαν στο κάτω μέρος της πλατείας όπου 100 περίπου αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με περίπου 15 μέλη της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε πετροπόλεμος και τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε όλη την πλατεία. Τελικά το σκηνικό κατέληξε στο επάνω μέρος της πλατείας, όπου τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Τη λεπτομέρεια ποιοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά και ποιοι επιτέθηκαν σ' αυτούς που τα έκαναν γυαλιά καρφιά δεν την διευκρινίζει το "αντικειμενικό" ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι κλήθηκε η αστυνομία, έφτασαν επί τόπου δύο περιπολικά, τα οποία μόλις είδαν το συμβάν αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι φοβούνται. Προφανώς το θέμα δεν τους αφορούσε... Ίσως αναρωτήθηκαν, οι μεν μπαχαλάκηδες περιφρουρούν τη "δημοκρατία", οι δε Χρυσαυγίτες περιφρουρούν την Ελλάδα από τα νύχια τση "δημοκρατίας", άρα ο ρόλος ο δικός μας ποιος είναι; Τι είναι πολυτιμότερο; Η Ελλάδα ή η δημοκρατία-κουρελού; Κι επειδή δεν ήξεραν την απάντηση, καλού κακού, αποχώρησαν από το πεδίο μάχης για να μη μπλέξουν.

Για όσους ακόμη αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η φυλή των αντιεξουσιαστών που υπερασπίζεται με τόσο πάθος τη "δημοκρατία" των λαμογιών από το 1974 και μετά, σας παραπέμπω σε ενδιαφέρον άρθρο του Δημήτρη Νικολακόπουλου στο ΒΗΜΑ (19/2/2012).
 
Τίτλος του άρθρου:
"Ποιες οι φυλές της καταστροφής που καίνε την Αθήνα. 
Η ανθρωπογεωγραφία του αντιεξουσιαστικού χώρου"

«Δουλειά τους, η "παθιασμένη, πλήρης, ολοκληρωτική και ανελέητη καταστροφή". Ως εκ τούτου, "δεν έχουν δικά τους ενδιαφέροντα, υποθέσεις, αισθήματα, εμμονές, ιδιοκτησία. Δεν έχουν καν δικό τους όνομα". Δεν δείχνουν ούτε καν το πρόσωπό τους. Είναι τα "παιδιά με τις κουκούλες" ή οι "μπαχαλάκηδες", όπως τους αποκαλούν, που σκορπούν τον τρόμο, δημιουργούν χάος και καταστρέφουν τα πάντα.» Περισσότερα εδώ.

Είναι οι φύλακες άγγελοι της "δημοκρατίας", stupid! Ποιος θα μας προστάτευε από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τους άλλους εθνικιστές, αν δεν είχαμε τους αντιεξουσιαστές μπαχαλάκηδες; Ας μην είμαστε και αχάριστοι!

Πάντως το παιχνίδι γίνεται πολύ χοντρό για να μην οδηγεί σε λίαν απαισιόδοξους συνειρμούς... 

Εσείς ποιο φασισμό προτιμάτε; Τον αναρχικό, το "δημοκρατικό" ή το χρυσαυγίτικο;
Hmmm... Good question!