ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Και νυν και αεί υπέρ της πλουτοκρατίας ο αγών!

Την παροιμία "Βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω", την ξέρετε; Ε, αυτήν εφαρμόζει στο πετσί μας η συγκυβέρνηση των βαρβάρων, προστατεύοντας πρωτίστως τα ίδια συμφέροντα, καθώς εις την πλουτοκρατίαν ανήκουν όλα τα "καλά" παιδιά που αποφασίζουν και διατάσσουν τα μέτρα-σάβανα για τους φτωχούς. 
Πρόκειται για κυβέρνηση- vampir...


15/10/2012

Ποιος είπε, ρε, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν τηρεί τις υποσχέσεις του; Υποσχέσεις προς την πλουτοκρατία εννοώ, φυσικά. Υποσχέσεις προς τους έχοντες και κατέχοντες. Δηλαδή προς το σινάφι του. Φαίνεται ότι ο Αντωνάκης παρασύρθηκε από τη Βιβλική ρήση «Διότι όστις έχει, έτι θέλει δοθή εις αυτόν και θέλει περισσευθή όστις όμως δεν έχει, και ό,τι έχει θέλει αφαιρεθή απ' αυτού», την οποία παρερμηνεύει κατά τα καλά και συμφέροντα των εχόντων και κατεχόντων.

Έτσι λοιπόν, όπως ακούσατε και στο video,  για να συμβάλουν κι αυτοί στο ξεπέρασμα της κρίσης, οι έχοντες ετήσιο εισόδημα μεταξύ €40.000 και €60.000, δεν θα φορολογούνται πλέον με συντελεστή 38% όπως γινόταν μέχρι πέρυσι, αλλά με 35% για να ξαλαφρώσουν οι καημένοι. Επίσης οι έχοντες ετήσιο εισόδημα μεταξύ 60.000 και 100.000 δεν θα φορολογούνται πια με συντελεστή 40%, αλλά με συντελεστή 35% για ν’ ανακουφιστούν κι αυτοί οι "φτωχούληδες". Παρομοίως οι άνω των €100.000 ευρώ "πένητες" δεν θα φορολογούνται πια με 45% όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια αλλά με 35% για ν’ ανασάνουν κι αυτοί οι "φουκαράδες"!

(Πηγή photo)

Άραγε, ποιος θ’ αναπληρώσει τα έσοδα που θα χαθούν από το φορολογικό ξαλάφρωμα των εχόντων και κατεχόντων; Οι μη έχοντες, stupid! Θα το πληρώσουν οι "εύποροι" συνταξιούχοι με το κολοσιαίο εισόδημα άνω των €1.000, δηλαδή άνω των €12.000 ετησίως, μικτά εννοείται. Αυτά λοιπόν τα εξουθενωμένα υποζύγια θα ξαναματαβάλουν πλάτη για να σηκώσουν τα βάρη της πλουτοκρατίας.
Για τους "γαλαζοαίματους" ρε μαμότο!

Φαίνεται ότι ο αρχιψεύτης Σαμαράς σκέφτηκε, και οι αναξιόπιστοι εξουσιολάγνοι Βενιζέλος και Κουβέλης συμφώνησαν, ότι οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να τρώνε πολύ διότι η παχυσαρκία σε μεγάλες ηλικίες βλάπτει τον οργανισμό τους, αυξάνοντας τα ολικά λιπίδια, κι έτσι τους κουρεύουν τις ήδη παρακουρεμένες συντάξεις για το… καλό τους.

Καταλάβατε, ραγιάδες μου, πώς δουλεύει η φαυλοδημοκρατία μας; Άλλωστε τα γερόντια είναι ακίνδυνα. Ούτε καταλήψεις υπουργείων μπορούν να κάνουν ούτε κουμπούρια να κρατήσουν. Τους ρίχνουν λοιπόν στο δόξα-πατρί για να τους εκδικηθούν που εμπιστεύθηκαν τις ασφαλιστικές εισφορές τους σε τζογαδόρους του κερατά για να τις εξαερώσουν. Ωιμέ, βαβαί, παπαί!!!

5/10/2012

12/10/2012

Επίσης τα βάρη του ξαλαφρώματος της φορολογίας της πλουτοκρατίας θα τα σηκώσουν και οι συνταξιούχοι αγρότες, οι οποίοι χάνουν τα δώρα-φιλοδωρήματα, δηλαδή τα 700 ευρώ το χρόνο, καθώς και οι εν ενεργεία αγρότες οι οποίοι θα φορολογούνται με 19% από το πρώτο ευρώ. Θα τιμωρηθούν επίσης και οι έχοντες παιδιά, των οποίων κόβεται το πρόσθετο αφορολόγητο που υπήρχε για κάθε παιδί, ώστε ν' αποθαρρυνθούν από το να γεννοβολάνε και να επιβαρύνουν τον πλανήτη με υπερπληθυσμό. Καταλάβατε το σκεπτικό, παίδες Ελλήνων αλύτρωτων;

Δείτε τώρα τη μεγάλη σφαγή των συντάξεων που είχε προηγηθεί:

20/2/2012

19/2/2012

17/2/2012

10/12/2011

Αυτά είναι τα βάρβαρα κατορθώματα των "δημοκρατικών" κυβερνήσεων που βλακωδώς βάλαμε στο σβέρκο μας.

Συνταξιούχοι πάσης Ελλάδος, φτύστε τους κυβερνοαλήτες: τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Φώτη Κουβέλη! Τον εφιάλτη Γιώργο Παπανδρέου υποθέτω ότι τον έχετε ήδη φτύσει. Δεν επιτρέπω, όμως, κατάρες και μούντζες, διότι θα πάτε στην κόλαση. Δεν σας αρκεί η επίγεια κόλαση που φιλοτέχνησε για μας η "δημοκρατία" των λαμογιών, δηλαδή η κοινοβΟλευτική χούντα;

Όσο για τα κυβερνοκαθίκια, από άλλους θα το βρουν αυτοί, διότι "έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά". Θα έρθει η ώρα, και δεν θ’ αργήσει, που θα βλαστημήσουν τη στιγμή που σχημάτισαν την κυβέρνηση της ευθανασίας των συνταξιούχων, εφαρμόζοντας την επιταγή του διαβόλου "σκοτώνουν τ’ άλογα όταν γεράσουν"...