ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Η ιστορία του χρέους μας από το Γιάννη Καϋμενάκη

Ο Γιάννης Καϋμενάκης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, παρακαλώ, περιέγραψε σύντομα και γλαφυρά το χρονικό της τραγωδίας που βιώνουμε ως εξής: 

 ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΠΩΣ; ΤΙ; ΠΟΙΑ; 

«Διαπραγματεύομαι με τους (κακώς) δανειστές μου για να πειστούμε, αλλήλοις, για τον τρόπο αποπληρωμής του..."αβάσταχτου" (κακώς) χρέους μου. Σωστά μέχρι εδώ!

 Ο "τρόπος" συνεπάγεται σε α) χρόνο και β) ποσόν.

Εν προκειμένω διαπραγματεύεται ΕΝΑΣ "μπατίρης", ένας..."ξεφτίλας", ένας..."κατεστραμμένος", ένας..."ρομά" της Νότιας Ευρώπης με τους 3 "άρχοντες" δανειστές του. Σωστά μέχρι εδώ!!!

Τους..."άρχοντες" που είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που ΜΕ... κατάντησαν... ΕΤΣΙ.

Είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που ΟΤΑΝ μου πρωτοδάνεισαν τα "πρώτα"...100... γνώριζαν πολύ καλά ότι τα... 80... θα τα "έκλεβαν"...συγκεκριμένα άτομα με διεύθυνση και αριθμό.

 Είναι εκείνοι που με... ξαναδάνεισαν, με ξαναδάνεισαν... με ξαναδάνεισαν... γνωρίζοντας ότι τέτοιο και ΤΟΣΟ δανεισμό...ΔΕΝ τον αντέχει ο..."κώλος" μου. Και όμως ΜΕ...ΞΑΝΑ...ΜΑΤΑδάνεισαν.

Ξαφνικά μου ζήτησαν τα λεφτά τους (και καλά έκαναν).

Έτσι..."χθες" έστειλαν τους ανθρώπους τους να βάλουν...όρους για το ΠΩΣ θα μαζέψω... ΕΓΩ τα λεφτά για να τους ξεχρεώσω!!!

ΧΩΡΙΣ να αναφερθούν στούς ΓΝΩΡΙΜΟΥΣ "φίλους" τους "κλέφτες", ΜΕ υποχρέωσαν (λέγε το... Μνημόνιο) να τους..."δώσω" (εδώ και 2-3 χρόνια) τα "ιερά και όσιά" ΜΟΥ: τα δώρα μου και το 40% της σύνταξής ΜΟΥ (αυτά συνεπάγονται στην 14η, 13η, 12η και 11η σύνταξή ΜΟΥ).

ΜΕ...εξαθλίωσαν, ΧΩΡΙΣ να "ακουμπήσουν", ΟΥΤΕ καν να αναφερθούν στους..."κλέφτες" του...80... απ΄ τα...100... διαχρονικά δανεικά.

Συνεχίζω, ο μαλάκας να..."διαπραγματεύομαι", ΟΜΩΣ, για το "κόψιμο ΚΑΙ της 10ης, για την ώρα, σύνταξής ΜΟΥ, με τους αξιότιμους "ανθρώπους" των..."ΑΡΧΟΝΤΩΝ", ένας μάλιστα "είδε" στο μικρό δάκτυλο, του ενός χεριού ΜΟΥ, ένα χρυσό δακτυλιδάκι και "πρότεινε" να μου..."κόψουν" το δάκτυλο. Θα..."ξεχρέωνα", λέει,... νωρίτερα.

 Επειδή σε οποιαδήποτε "διαπραγμάτευση" ο επαιτών ΔΕΝ απαιτεί (ουαί τοις ηττημένοις) ΑΛΛΑ..."σκύβει"...διαβλέπω, αδέλφια, να... ΜΕΊΝΩ με τρία "δάκτυλα" στο κάθε μου χέρι.

Και εγώ ο κουλός ΔΕΝ ανήκω σε εκείνους που έκλεψαν διαχρονικά τα 80 από τα 100. Ανήκω σε εκείνους που με..."υποχρεώνουν" να πληρώσω τα 100.

Και εγώ, ο μαλάκας, ακόμα "διαπραγματεύομαι".»

Φοβερό, ε; 

Και μια ερώτηση προς τον κύριο Καϋμενάκη: 
Εσύ, καημένε Καϋμενάκη, που φαίνεται ότι κατάλαβες το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες σου, γιατί κάθεσαι και "συντονίζεις" ακόμη, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, εκείνους που σου κόβουν τα δάχτυλα, τσιρίζοντας "δείρτε με κι ας κλαίω;"

Ξύπνα καημένε Καϋμενάκη!

Ξυπνάτε κομματικοί οπαδοί!!! 

(Πηγή)