ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Προς το "παρών" προσανατολίζεται ο Φώτης Κουβέλης

1/5/2012

Όπως διάβασα εδώ,  κοινοβουλευτικοί παράγοντες της ΔΗΜΑΡ διαρρέουν ότι το κόμμα τους προσανατολίζεται να δηλώσει "παρών" επί της αρχής του νομοσχεδίου στην αυριανή ψηφοφορία. Ο εστί μεθερμηνευόμενο, ο Φώτης Κουβέλης θέλει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα γερή!

Μεγάααλη η συμβολή του Φώτη του αφώτιστου στη δημοκρατορία του Λαμογιστάν τούτες τις χαλεπές ημέρες!

Τι θα πει "παρών" βρε υποκριτές; Έστω ο λόγος υμών "ναι ναι, ή ου ου", το δε "παρών" εκ του πονηρού εστί.

Οι καραδημοκράτες που μας "κυβερνούν" χουντικώ τω τρόπω νομίζουν ότι τρώμε ακόμη το κουτόχορτο...

Θα μου πεις, το "παρών" επιτρέπεται από το Σύνταγμα! Μα το Σύνταγμα ποιος το έφτιαξε; Οι ίδιοι υποκριτές δεν το έφτιαξαν, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους;

Βρε το Φώτη, βρε το Φώτη, πώς το σκέφτηκε... Πονηρός ο Φώτης!

Θυμάστε τι έλεγε ο ίδιος πριν από δεκαπέντε μέρες; Aκούστε παρακαλώ το video και απαντήστε στον εαυτό σας, αν το "παρών" που ετοιμάζεται να πει αύριο ο Κουβέλης (μαζί με τα "πρόβατά" του) τον εξαγνίζει.Αυτά τα ολίγα, διότι έχω βαρεθεί ν' ασχολούμαι με δαύτους. Μεγάλη η χάρη τους ν' αναλύω τα βοθρολύματά τους τόσα χρόνια, ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια γι' αυτά τα κολασμένα πολιτικά εκτρώματα που μας εξαθλίωσαν.

Προσωπικά, δεν περιμένω τίποτα και δεν ελπίζω τίποτα, ούτε από την εγχώρια Τρόικα της κοινοβΟλευτικής μας χούντας ούτε από την Ευρωπαϊκή Τρόικα των βλοσυρών εν καιρώ ειρήνης κατακτητών.

Ας τα ψηφίσουν, επιτέλους, τα Στουρνάρεια μέτρα που κόβουν και ράβουν τέσσερις μήνες τώρα και μας έχουν κάνει να παραμιλάμε, ώστε να πάρουμε τη δόση για τους τραπεζίτες μας, η οποία δόση, ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα πάει σε δάνεια προς ιδιώτες και επιχειρήσεις για την ανάπτυξη αλλά ένας διάολος ξέρει πού. Για ν' αρχίσουν να δίνουν δάνεια, πρέπει, λέει, να επιστρέψουν όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων, κι όχι μόνο των ελάχιστων που περιλαμβάνονται στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ, από το εξωτερικό! Πρόκειται για ανέκδοτο, χαμογελάστε παρακαλώ!

Ακούστε την αλήθεια από "το στόμα του λύκου":