ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Επιβαρύνουν τους φτωχούς για να ξαλαφρώσουν τους πλούσιους!

Είναι πλέον διεθνώς γνωστόν ότι στο Λαμογιστάν όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις ΑΔΙΚΙΑ, διαφθορά, κουτοπονηριά και παρανομία. Θα βρεις όμως και προκλητικό θράσος και αναλγησία!

Συνεχίζοντας λοιπόν, εν μέσω εθνικής συμφοράς, την ταξική παράδοση οι κυβερνοαλήτες της Ν.Δ. (τα ίδια είχε κάνει και ο Γ. Αλογοσκούφης), αντί να καλέσουν τους έχοντες να συμβάλουν με αυξημένη φορολογία στη σωτηρία της χώρας, τους τη μειώνουν κιόλας! Προφανώς υλοποιούν προεκλογικές υποσχέσεις στους σπόνσορές τους, και προς χάρη του βασιλικού ποτίζονται και οι γλάστρες... Τους ενοχλούσαν, λέει, τα πολλά κλιμάκια, και ήθελαν να τα λιγοστέψουν. Λες και οι φόροι υπολογίζονται με χαρτί και μολύβι και κουράζονται οι εφοριακοί με πολλούς πολλαπλασιασμούς...

 Έχω αναφερθεί με αγανάκτηση στο ίδιο θέμα και εδώ, αλλά επειδή λένε ότι το προκλητικό σενάριο της νέας φορολογικής κλίμακας έχει "κλειδώσει", επανέρχομαι.Όπως ακούσατε στο video, ο εφοπλιστικός κόσμος θα συμβάλλει στην ανόρθωση της χώρας με τα φορολογικά έσοδα, δηλαδή με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών που τους αφορούν!

Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί μας δουλεύουν, αφού το κατάπτυστο νέο φορολογικό σενάριο υπακούει στο αξίωμα του διαβόλου: "Βόηθα με φτωχέ να μη σου μοιάσω". Προφανώς εννοούσαν ότι αν δεν τους μείωνε τη φορολογία θα έβαζαν τα καράβια τους υπό ξένη σημαία, και τότε η εφορία θα εισέπραττε αέρα κοπανιστό από δαύτους... Γι αυτό τα έλεγαν ψιθυριστά...

Μιλάμε για μεγάααλους πατριώτες, κάτσε καλά!

Δείτε λοιπόν τι έκτρωμα νομοσχέδιο μαγείρευαν τα κυβερνοστουρνάρια δυο μήνες τώρα:

«Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που βρίσκεται τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων του οικονομικού επιτελείου προβλέπει:

1. Στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος των μισθωτών και συνταξιούχων, οι συντελεστές φόρου 38%, 40% και 45%, οι οποίοι αντιστοιχούν στα φορολογικά κλιμάκια από τις 40.000 ευρώ και πάνω, καταργούνται και αντικαθίστανται από έναν ενιαίο συντελεστή 35%. Αυτό σημαίνει ότι:

- στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 40.000,01 έως τις 60.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου μειώνεται από 38% σε 35%

- στο τμήμα του εισοδήματος από τις 60.000 έως τις 100.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου μειώνεται από 40% σε 35%

- στο κλιμάκιο εισοδήματος πάνω από τις 100.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου μειώνεται από 45% σε 35%.

2. Καταργούνται πλήρως τα πρόσθετα αφορολόγητα όρια για τα προστατευόμενα τέκνα. Τα όρια αυτά ανέρχονται σε 2.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα τέκνα και σε 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο από το τρίτο και τα επόμενα..» (πηγή)

Ποιος το περίμενε, πατριώτες, ότι την ώρα που πετσοκόβονται συντάξεις των 350 ευρώ, την ώρα που θα πληρώσουν φόρο και όσοι βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, θα μειώνονταν οι φόροι των εχόντων και κατεχόντων;

 Αντώνη Σαμαρά, λίγα είναι τα πρωθυπουργικά ψωμιά σου μ' αυτά που κάνεις...