ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Δημοσκοπική σχιζοφρένεια και πάσης Ελλάδος!


Τα  είδατε; Το 27% των Ελλήνων ψηφοφόρων επιβραβεύουν τα ψέματα του Αντώνη Σαμαρά, όπως συνάγεται από την τελευταία δημοσκόπηση της VPRC! (ethnos)  Προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί τους που ο Αντώνης γλείφει εκεί που έφτυνε, που προσυπογράφει τη "λάθος συνταγή" την οποία εξόρκιζε, που αντί για το "άλλο μείγμα" που υποσχόταν προεκλογικά αποδέχεται το ίδιο μείγμα ενισχυμένο εις τη νιοστή.  Με άλλα λόγια, το 27 % των Ελλήνων είναι ή μεγαλόψυχοι ή εραστές του ψεύδους ή πάσχουν από αμνησία, ή είναι μαζοχιστές του τύπου "Δείρτε με κι ας κλαίω".

Βέβαια, ανάμεσα στους επιμένοντες ΝεοΔημοκρατικά, ασφαλώς είναι και οι ευεργετηθέντες συμπολίτες μας με εισόδημα άνω των 40.000 ευρώ των οποίων μειώθηκε η φορολογία, όπως σας έλεγα εδώ, καθώς και οι φοροφυγάδες που συνεχίζουν απτόητοι τα πάρτι τους - παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ενδέχεται να είναι και όσοι είχαν αποσπάσει προεκλογικές υποσχέσεις από τη ΝΔ και τώρα κάνουν υπομονή αναμένοντας την υλοποίησή τους.

 Ωστόσο,  υπάρχει κι  ένα ισχνό 2,66%  από εκείνους (29,66%) οι οποίοι ψήφισαν ΝΔ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου που λάκισε. Προς τα πού;  Προφανώς άλλοι για Τσίπρα τράβηξαν κι άλλοι για τη Χρυσή Αυγή.

Εξάλλου, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα τσυρίγματα και τις μεγαλοστομίες, παρά  την ανελέητη σφαγή μισθωτών και συνταξιούχων από τη συγκυβέρνηση,  παρά τα ψέματα με τα οποία ο Αντώνης Σαμαράς υφάρπαξε ψήφους, τσίμπισε μόνο ένα 3,61% επί πλέον του ποσοστού που είχε πάρει τον περασμένο Ιούνιο (26,89%).  Θα ψαχτεί άραγε ο Αλέξης για να δει τι φταίει; Μπάαα! Απλά θα θριαμβολογήσει! Αν έπειθε ο Αλέξης Τσίπρας, το ποσοστό του τώρα θα έπρεπε να είναι πάνω από το 50%, ως μόνη εναλλακτική πρόταση λύτρωσης. Δεν πείθει όμως...

Πάμε τώρα στο Φώτη Κουβέλη, το "καλό" παιδί της  εγχώριας τρόικας. Και αυτός χάνει, αλλά ελάχιστα. Από το 6,26% των τελευταίων εκλογών, κατήλθε στο 5,5%. Περίεργο δεν σας φαίνεται; Συνυπογράφει τη μεγάλη σφαγή των συνταξιούχων, αλλά τα ποσοστά του δεν γκρεμοτσακίζονται. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες παίζει το δικό του ψευτοανένδοτο αγώνα, και πιθανόν να έπεισε πολλούς απληροφόρητους ψηφοφόρους του. (Διαβάστε εδώ)

Και ποιο κόμμα είναι κερδισμένο, παίδες; Η "επάρατη" Χρυσή Αυγή! Το κόμμα που ρίχνουν καθημερινά στο πυρ το εξώτερο πολιτικοί, μητροπολίτες, και φυσικά σύσσωμα τα ΜΜΕ! Η Χρυσή Αυγή, από 6,92% που πήρε στις Εκλογές του Ιουνίου, τώρα ανεβάινει στο 14%. Δηλαδή υπερδιπλασίασε το ποσοστό της!

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, κόμμα ήταν και πέρασε σε κωματώδη κατάσταση. Από 12,28% στις περασμένες εκλογές κατήλθε στο 5,5%. Πανωλεθρία! Γιατί ρε Βαγγέλη μας τόκανες αυτό; Πώς θα αντέξουμε τώρα χωρίς σοσιαλιστικό κώμα; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου με την εξαέρωση του κόμματος που ίδρυσε!

Αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, καμένοι είναι κι αυτοί, έστω κι αν έπαθαν απλό τσουρούφλισμα. Από 7,51% κατέβηκαν στο 7%. Γιατί βρε Πάνο μου δεν προσέχεις; Γιατί δεν πείθεις, παρόλες τις φωνάρες σου που ξεκουφαίνουν, παρόλο το ζόρισμα; Να σου πω τη γνώμη μου; Θέλεις; Διότι περί τα Μακεδονικά μεριμνάς και τυρβάζεις, τη στιγμή που ενός εστι χρεία! Όταν ένας λαός πεινάει και αυτοκτονεί, ποσώς τον ενδιαφέρει το όνομα του γείτονα. Κατάλαβες;

Το σχιζοφρενικό της δημοσκόπησης, όμως, ξέρετε ποιο είναι; Διαβάστε παρακαλώ τη συνέχεια:

«Σε ό,τι αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, το μεγαλύτερο ποσοστό σε θετικές γνώμες , 33%, συγκεντρώνουν ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 27%. 
Το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 78% απαντά ότι μάλλον διαφωνεί με τα νέα μέτρα.» 

Διαγνώστε τώρα τη σχιζοφρένεια των ερωτηθέντων:

Ενώ δίνουν ποσοστό 5,5% στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη, δίνουν 33% στον ίδιο!
 
Κι ενώ το  81% πιστεύει ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση,  το 27+5,5+5,5=38%  επιβραβεύει τη συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που πήρε λάθος δρόμο!
Με άλλα λόγια, το 38% του 81% , δηλαδή το 30,78%  των ερωτηθέντων πάσχουν από σχιζοφρένεια! Περαστικά τους!

 Κατόπιν τούτων των σχιζοφρενικών, δικαιούται κανείς να ελπίζει σε εθνική παλιγγενεσία;