ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Σχιζοφρενικό! Ο Ευ. Βενιζέλος φτύνει τα μέτρα που θα συνυπογράψει!

Εδώ τρελοκομείο η Ελληνική Δημοκρατορία, κοινώς Λαμογιστάν! Άλλος για ζουρλομανδύα; 


Ο αυτισμός θεραπεύεται; Όοοχι βέβαια! Είναι ανίατη ασθένεια, μια ισόβια αναπτυξιακή διαταραχή, που εμποδίζει τα άτομα να κατανοούν σωστά όσα βλέπουν, ακούν και γενικά αισθάνονται. Αυτά τα θλιβερά συμπτώματα δεν βλέπουμε στους πολιτικούς μας και τραβάμε τα μαλλιά μας; Sure! Επομένως είναι αυτιστικοί.

Επίσης πάσχουν και από Αλτσχάιμερ, οι καημένοι... Το Αλτσχάιμερ είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που πρώτα προβάλλει τη μνήμη, και γι' αυτό οι πολιτικοί μας ξεχνούν αυτά που έλεγαν και έκαναν λίγο πριν. Μην τους παρεξηγείτε λοιπόν! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι!Πώς δεν το καταλαβαίνουν, Πάνο Καμμένε; Το παρακαταλαβαίνουν μάλιστα, παρότι αυτιστικοί! Άλλωστε αυτά που λες εσύ τώρα τα έλεγε κατά κόρον τότε που ήταν στην Αντιπολίτευση ο Αντώνης Σαμαράς. Όταν όμως έγινε πρωθυπουργός τα έκανε γαργάρα διότι έτσι υπηρετεί τ' αφεντικά του μέσα κι έξω από την Ελλάδα. 
Θα μου πεις μπορεί να πάσχει από Αλσχάιμερ ο άνθρωπος και δεν θυμάται τι έλεγε...

Ας τα να πάνε... Έχουμε μπλέξει άσχημα, και δεν υπάρχει ο ξεμπλέκων!

Με ρωτούν: μπορεί ο ψεύτης ν' αλλάξει χούγια;

Απαντώ: πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...