ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Βγήκε από τα ρούχα του ο Νεοϋορκέζος!


Οι Φαρισαίοι και Υποκριτές της Τρίτης Εξουσίας σχημάτισαν, λέει, δικογραφία εναντίον του νεαρού Αμερικανού, ο οποίος στο χθεσινό συλλαλητήριο έτρεχε γυμνός στο Σύνταγμα κατευθυνόμενος προς τους ευζώνους του Άγνωστου Στρατιώτη όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις. (πηγή)

Βγήκα κι εγώ από τα ρούχα μου όταν άκουσα για τη σύλληψη! Ουαί υμίν υποκριτές, οι διυλίζοντες τον κώνωπα και καταπίνοντες την κάμηλον!

Ο νεαρός, που είναι από τη Νέα Υόρκη και διαμένει στο Μαρούσι, είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη στην πράξη αυτή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνικοοικονομική κρίση στην Ελλάδα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε είναι για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και διέγερση κατά των νόμων». 

Ακόλαστη πράξη η αδιαμιαία περιβολή; Ακόλαστος μάλλον είναι ο νους των υποκριτών της Τρίτης Εξουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα το κολάσιμο στο γυμνό σώμα όταν δεν προκαλεί με χυδαίες πράξεις.

Διέγερση κατά των νόμων; Ουαί υμίν Φαρισαίοι, εσείς που καμαρώνετε την Εκτελεστική και τη Νομοθετική Εξουσία να καταλύουν καθημερινά τους νόμους και δεν συγκινείσθε!

Αντί να βραβεύσετε το νεαρό για τη συμπαράσταση που έδειξε στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό, διακινδυνεύοντας να θεωρηθεί γραφικός ή τρελός ή να φάει καμιά αδέσποτη ή να συλληφθεί, τον τιμωρείτε...

Αιδώς Αργείοι!