ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Γραικυλιστάν: Ένα απέραντο θεατρικό "Χυτήριο"


Δεν γνωρίζω γιατί πρέπει ν' απολογούμαι όταν στηρίζω τη Χ.Α. από τούτο το ιστολόγιο, και να μην απολογούμαι όταν την αποδοκιμάζω, επειδή αυτό θέλουν τα ΜΜΕ και τ' αφεντικά τους. Έτσι κι αλλιώς έχω φτύσει δημοσίως τη δημοκρατία-κουρελού που μας εξαθλίωσε κι έχω αποκηρύξει πολλάκις την ξενόφερτη τροϊκανή χούντα που μας μαστιγώνει ανελέητα εδώ και δυόμισι χρόνια, συνεπικουρούμενη από τη ντόπια κοινοβΟλευτική χούντα που συνυπογράφει στο ξεπούλημα της χώρας μας. Επιπλέον, έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι θα προτιμούσα μια έντιμη, στρατιωτική, πατριωτική χούντα από δαύτους.

Στο πλαίσιο της απροκατάληπτης, καλοπροαίρετης και εποικοδομητικής κριτικής που προσπαθώ να κάνω, έχω επαινέσει τη Χρυσή Αυγή για κάποια πράγματα και την έχω επιπλήξει αυστηρά για άλλα, όπως είχα κάνει εδώ.

Έτσι, ο αντικειμενικός κριτής μου θα τρελαθεί προσπαθώντας να προσδιορίσει εάν είμαι χρυσαυγίτισσα ή όχι. Είμαι απλά ο ανεξάρτητος εαυτός μου. Ολίγον χρυσαυγίτισσα, ολίγον κομμουνίστρια, ολίγον σοσιαλίστρια, κλπ., διότι ουδείς μονοπωλεί την Αλήθεια ή το ψέμα. Βρίσκω αλήθειες, όπως και και ψέματα, παντού, κατά το μέτρο φυσικά που είμαι ικανή να διακρίνω σωστά, διότι ουδείς άνθρωπος αλάθητος.

Ωστόσο, η σημερινή ανάρτηση της Χ.Α. στην επίσημη ιστοσελίδα της με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και την αναρτώ εδώ ολόκληρη, αν μη τι άλλο σε ένδειξη ηθικής συμπαράστασης για τις θέσεις που εκφράζουν στο συγκεκριμένο κείμενο. Ομολογώ ότι έχω μία τάση να συντάσσομαι με όλους τους κατατρεγμένους και δεδιωγμένους ένεκεν Δικαιοσύνης, έστω κι αν κάποτε παρεκτρέπονται επειδή βράζει το αίμα τους και τους "πνίγει" το δίκιο. Άλλωστε ο ίδιος ο Χριστός είπε ότι τους χλιαρούς θα τους εξεμέσει!

«Ούτως, επειδή είσαι χλιαρός και ούτε ψυχρός ούτε ζεστός, μέλλω να σε εξεμέσω εκ του στόματός μου.» (Αποκάλυψη Γ: 16)

«Το ΓΕΣ και το θέατρο “Χυτήριο”

Η μονόπλευρη ευαισθησία ενός αμαρτωλού καθεστώτος και τα μεγάλα αφεντικά του θεάματος

Μόλις πριν λίγες ημέρες, έγινε εισβολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από απεργούς. Σπάσανε τζαμαρίες, σπάσανε πόρτες, οι εκτελούντες χρέη σκοπού υπεχώρησαν ατάκτως και όλα αυτά έγιναν παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.

 Όμως, δεν είδαν τίποτε τα κανάλια... Δεν είδαν τίποτε οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι! Είδαν μόνον τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην δίκαιη διαμαρτυρία εκατοντάδων Ελλήνων έξω από το θέατρο "Χυτήριο", χωρίς να σπάσουν καμμία πόρτα, χωρίς να πραγματοποιήσουν καμμία εισβολή. Τους άλλους, τους βουλευτές της αριστεράς, που εισέβαλαν μαζί με τους πολίτες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν τους είδε κανείς, δεν ασκήθηκε εις βάρος τους καμία κριτική, δεν ανέφεραν καν τα ονόματά τους...

Θα μου πείτε τι είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού μπροστά στο θέατρο "Χυτήριο" όπου επρόκειτο να λάβει χώρα μία παράσταση βάναυσα βλάσφημη για το θρησκευτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού; Τι είναι ένα στρατόπεδο μπροστά σε ένα θεατρικό σανίδι επάνω στο οποίοι κάποιοι θα προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα της επικρατούσας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θρησκείας των Ελλήνων;

Έτσι τα μετρούν οι "ενημερωτές" μας... Οι οποίοι "ενημερωτές", μάλιστα ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας, μιλώντας γενικά και αόριστα για μία… θεατρική παράσταση και παραλείποντας (όχι τυχαία βέβαια) να αναφέρουν ότι στην παράσταση αυτή παρουσιαζόταν ο ίδιος ο Χριστός και οι Απόστολοι σαν ομοφυλόφιλοι, που κάνουν πιάτσα. Ήξεραν πολύ καλά ότι αυτό δεν έπρεπε να το πουν. Μισές αλήθειες, ολόκληρα ψέματα και στην πυρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όλα αυτά δήθεν εν ονόματι της ελευθερίας. Την ίδια ώρα που αυτοί οι αριστεροί έχουν κάνει σε αυτήν την χώρα δεκάδες αντισυγκεντρώσεις, που απαγόρευσαν στην πραγματικότητα να προβληθεί η ταινία "Ελένη" του Γκατζογιάννη στον κινηματογράφο, απαγόρευσαν την παρουσίαση του βιβλίου "Η Μαύρη βίβλος του κομμουνισμού" και έχουν κατά καιρούς κάψει δεκάδες βιβλιοπωλεία! Για όλα αυτά δεν υπήρχε ευαισθησία.

Από τη μία πλευρά, λοιπόν, το ΓΕΣ, από την άλλη το θέατρο "Χυτήριο" και με τις ευλογίες των νταβατζήδων των ΜΜΕ ένα τεράστιο χυτήριο μια ολόκληρη χώρα, στο οποίο συστηματικά επιχειρούν να λειώσουν και να κάνουν ένα ρευστό πολτό κάθε Ιδανικό του Έθνους. 

Αυτό είναι το γραικυλιστάν του 2012, αυτή είναι η μονόπλευρη δήθεν δημοκρατική ευαισθησία των καναλιών της τσόντας και των τουρκικών σήριαλ.

Ν.Γ.Μ »