ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ο Φώτης Κουβέλης στο πάνθεο των αφερέγγυων πολιτικών

Όπως συνάγεται από το βίο και την ανερμάτιστη πολιτεία του, ο "προοδευτικός" κρυφοκαπιταλιστής Φώτης Κουβέλης ζήλεψε τη "δόξα" του αναξιόπιστου εις τη νιοστή Αντώνη Σαμαρά, καθώς και του προκατόχου του στον πρωθυπουργικό θώκο Γιώργου Παπανδρέου του εφιάλτη, και φρόντισε να καταλάβει κι αυτός περίοπτη θέση στο βάθρο των τιποτένιων.  

Γι' αυτό ο Φώτης ο αφώτιστος συναινεί με τον ξεσαμάρωτο, και τον άλλο που τρώει το φαΐ του, να μας ξαναματαλλάξουν τα φώτα με την επερχόμενη νέα μεγάλη σφαγή συντάξεων, μισθών κι επιδομάτων, και δεν υπάρχει πλέον ο σώζων ημάς από τη χαντζάρα των βλοσυρών πολιτικών χασάπηδων.  Και νυν και αεί υπέρ της λαμογιοκρατίας οι θυσίες μας! 

Ώωωωχ! Ωιμέ! Βαβαί! Παπαί!

Ε, ρε Κασιδιάρης που τους χρειάζεται! Κάτσε καλάααα!

Ας δούμε μερικά video με δηλώσεις του αριστεροαναξιόπιστου Φώτη Κουβέλη, για να ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο κόμμα που θα μείνει εκτός Βουλής για να μοιρολογάει μαζί με το  ΛΑΟΣ.

6/10/2012

29/8/2012

2/6/2012

1/5/2012

26/4/2012

11/3/2012

21/2/2012

9/2/2012

23/6/2011

15/12/2010

*************

Προστέθηκε στις 8/10/2012, με το συμπάθιο...
Πηγή axiaplus

Δημόσια επιστολή προς τον κουμπάρο και φίλο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου στέλνει μέσω του blog του ο Χάρρυ Κλυν εξαπολύοντας απίστευτους χαρακτηρισμούς προς το Φώτη Κουβέλη. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ "ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 "Κρίμα Βασίλη 

Σε προειδοποίησα, αλλά…

Είναι τραγικό να σε παίρνει στο λαιμό του ο μωροφιλόδοξος Κουβέλης, ένα ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα, που το μόνο που επιδιώκει είναι πως θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας! (Κούνια που τον κούναγε…)

Έχεις λίγο καιρό ακόμα να ξεφύγεις από την τραγική θέση στην οποία οδηγείσαι κι από την οποία δεν υπάρχει πολιτική επιστροφή…

Μην περνάς τη θηλιά στο λαιμό σου και μην επιτρέψεις κανέναν από τα φασιστοειδή της Κουβελικής ΔΗΜΑΡ να το κάνουν. Δεν αξίζεις τέτοιας τύχη…

Ο φίλος και κουμπάρος σου

Χάρρυ Κλυνν"