ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ιδού η μητέρα όλων των σφαγών στις συντάξεις!


Θυμάστε, παίδες Ελλήνων αλύτρωτων, τον πίνακα που είχα φτιάξει σε παλιότερη ανάρτησή μου (δείτε εδώ) για να καταδείξω το μέγεθος της σφαγής των συνταξιούχων και τις κραυγαλέες αδικίες - παραβίαση του Συντάγματος - που απορρέουν από την εφαρμογή των περικοπών από το πρώτο ευρώ; Ε, λοιπόν, αυτά δεν ισχύουν τώρα, διότι κατόπιν της επίμονης "διαπραγμάτευσης" του Αντώνη Σαμαρά  με την Τρόικα υπέρ των δανειστών και των τραπεζιτών, τα κυβερνοκαθίκια "πέτυχαν" ακόμη πιο βάρβαρες περικοπές για τους ανυπεράσπιστους συνταξιούχους, που πλήρωναν μια ζωή δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές για να έχουν αξιοπρεπή γεράματα.

Με άλλα λόγια, τα κυβερνοκαθίκια δεν θεωρούν το ασφαλιστικό σύστημα ανταποδοτικό, με συντάξεις ανάλογες με το ύψος των εισφορών και τα χρόνια ασφάλισης του ασφαλισμένου, αλλά κλεπτοκρατικό!  Ονειρευόμενοι τη σοβιετοποίηση των συντάξεων, εισβάλλουν βιαίως στα καταληστευμένα από τους ίδιους, μέσω του τζόγου, αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και κλέβουν από τις συντάξεις των γερόντων ό,τι γουστάρουν για να σώσουν τους τραπεζίτες, τα λαμόγια και τους φοροφυγάδες!

Κι εγώ η αφελής ήλπιζα ότι δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν τέτοιες βάρβαρες περικοπές, επιπλέον όλων των προηγούμενων εξουθενωτικών περικοπών, που οδηγούν τα γερόντια στην οικονομική εξαθλίωση και την ευθανασία. Πού να φανταστώ, η αιθεροβάμων, ότι η "διαπραγμάτευση" του Αντώνη Σαμαρά και των αδίστακτων ΣτουρναροΒρουτσοσυνεργατών του με την Τρόικα θα είχε σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω καταλήστευση των κατακρεουργημένων συνταξιούχων, κάτω από τα απλανή βλέμματα και την επιδοκιμασία των μωροφιλόδοξων "προοδευτικών" εταίρων Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη!

Επιπλέον αυτών, κόβονται από τους συνταξιούχους και τα υπολείμματα των δώρων (Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας), δηλαδή άλλα 800 ευρώ το χρόνο, ήτοι 800:12 = 66,67 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το video που είδατε, λοιπόν, ο γέροντας που παίρνει σύνταξη ακαθάριστη 2.001 ευρώ, με τη νέα σφαγή θα χάσει 2.001x 0,15= 300,15 ευρώ. Αν προσθέσεις σ' αυτό και την κατάργηση των υπολειμμάτων των δώρων, δηλαδή 66,67 ευρώ, τότε έχει μηνιαία μείωση κατά 300,15+66,67= 366,82 ευρώ! Δηλαδή ο άτυχος αυτός συνταξιούχος - άτυχος που γεννήθηκε και εργάστηκε στη χώρα των λαμογιών -  χάνει από 1ης Ιανουαρίου του "σωτηρίου" έτους 2013 ετήσιο εισόδημα ίσον με 366,82x12= 4.401 ευρώ!

Με τις προηγούμενες περικοπές, ο ίδιος συνταξιούχος ονομαστικής σύνταξης 2.001 ευρώ μηνιαίως,, όπως είχα υπολογίσει στον πίνακα εδώ,  έχει χάσει συνολικά 424 ευρώ το μήνα, δηλαδή 424x12= 5.088  ευρώ το χρόνο.

Και αν συνυπολογίσουμε και τη 13η και 14η σύνταξη που έχασε, δηλαδή 2.001x2- 800= 3.202 ευρώ ετησίως, τότε έχουμε αυτή τη στιγμή που μιλάμε (διότι αύριο μπορεί να ξημερώσουν με άλλες διαθέσεις οι κυβερνοδήμιοι) συνολική απώλεια εισοδήματος προ φόρων 4.401+5.088+3.022= 12.511 ευρώ το χρόνο από το ποσόν που έπαιρνε μέχρι το Δεκέμβριο του 2009!

Αν δε προσθέσουμε σ' αυτά και την πιθανολογούμενη αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, από το 2% που είναι σήμερα στο δεν ξέρω πού, και την πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ολική καταστροφή του "υψηλοσυνταξιούχου" του παραδείγματος που οδεύει ολοταχώς κάτω από τα 1.000 ευρώ, δηλαδή εξισώνεται μ' εκείνον που δούλεψε λιγότερα χρόνια και πλήρωνε μικρότερες ασφαλιστικές εισφορές!

Συνυπολογίζοντας δε και τα χαράτσια ακίνητης περιουσίας, έχουμε πανωλεθρία!

Το τραγικό της βάρβαρης αυτής επιδρομής των κυβερνοαλητών κατά των ανυπεράσπιστων γερόντων είναι ότι τα κυβερνοκαθίκια υπεξαίρεσαν τις ψήφους Ελλήνων πολιτών με εντελώς διαφορετικές υποσχέσεις, όπως επιβεβαιώνεται από τα video που έχω αναρτήσει σε προηγούμενα άρθρα μου. Άρα κυβερνούν παράνομα! Παραθέτω εδώ δύο χαρακτηριστικά:
Αυτός είναι ο αρχιψεύτης και σχιζοφρενής Αντώνης Σαμαράς, ο αρχιχασάπης των συντάξεων! Δείτε τώρα κάποια εύστοχα σχόλια από ανώνυμους αναγνώστες που αναρτήθηκαν σε σχετικό άρθρο της Ημερησίας:

Ανώνυμος: «ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ.

ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΗΔΗΞΕΙ.

ΑΛΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΠΙΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ.

ΖΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.»

******

 ΣΠΥΡΟΣ: «Πάντως δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά σε όσους βγήκαν στη σύνταξη μετά το 1995 και πήραν αυξημένο εφάπαξ από τα ταμεία πρόνοιας. . .

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. . . 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΦΑΠΑΞ 400. 000. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ 22 ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!! 

ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. . .

 ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΠΡΑΞΗ. . .

 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ. . .

 ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ. . .

 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΗΝ ΡΟΧΑΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ. . . 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:

ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ !!!!» 

Συνταξιούχοι πάσης Ελλάδος ας ξεσηκωθούμε! Ας αφήσουμε τους καναπέδες, πάρτε τις μαγκούρες σας όσοι τις χρειάζεστε, εν ανάγκη και τα "πι" σας, οι γριές τους κόπανους, και ας πάμε έξω από τη Βουλή για να δείξουμε στους κυβερνοβρικόλακες που μας πίνουν το αίμα ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή και ότι θα απαιτήσουμε δικαστικά την αποκατάσταση των συντάξεών μας. Το άδικο δεν πρέπει να περάσει! 

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!

Δεν είδατε ότι κανένας δεν μας νοιάζεται και κανένας δεν μας υπερασπίζεται;
Μας έχουν ξοφλημένους, και κάποιοι μάλιστα δυσανασχετούν γιατί δεν πεθάναμε ακόμη!
Προς Θεού, ας μην τους κάνουμε το χατίρι να φύγουμε πριν από την ώρα μας. Ας μην μιμηθεί κανείς την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, τον περασμένο Απρίλιο, που έγραψε μεταξύ άλλων στη δραματική επιστολή που άφησε: «Δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.»Δεν υπάρχει ωρέ κανένας Έλληνας να ενώσει τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων και να ηγηθεί ενός ανένδοτου αγώνα εναντίον των κλεφτών του ιδρώτα μας;

Εάν μας θεωρούν ξοφλημένους και άχρηστους, τότε έχουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν υπερξοφλημένο και άχρηστο ογδοντατετράχρονο. Αν είχε κοινωνικές ευαισθησίες το γερόντιο αυτό, θα είχε ξεσηκώσει ο ίδιος σταυροφορία εναντίον των βάρβαρων περικοπών των συντάξεών μας, αν όχι λόγω της κατάφωρης αδικίας και της αντισυνταγματικότητας του μέτρου, τουλάχιστον από αλληλεγγύη προς τους συνομηλίκους του. Αλλά δυστυχώς δεν έχει ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο, ούτε αίσθημα δικαίου ο πρώην "δανειστής" του Ανδρέα Παπανδρέου για το διαβόητο κωλόσπιτο...

Αυτό που γίνεται εις βάρος μας είναι εθνικό ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!******

Προστέθηκε στις 3/11/2012Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, προτού δηλαδή στεγνώσει το μελάνι των γραφιάδων, ανακοινώθηκε ευνοϊκή ντροπολογία για τα ρετιρέ των συντάξεων. Όπως ακούσατε,  έπεσε πολλή πίεση από τους υψηλοσυνταξιούχους των ΔΕΚΟ, των τραπεζών, των βουλευτών και των δικαστικών, και γι' αυτό ο ξεσαμάρωτος από προσχήματα Σαμαράς - θέλει η νύφη να κρυφτεί αλλά... - έβαλε το χεράκι του για να τους ξαλαφρώσει. Κανένας οίκτος όμως για τους μικρομεσαίους συνταξιούχους!

Όπως διάβασα εδώ, «Από 5 έως 15% θα είναι τελικά οι μειώσεις των συντάξεων, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τον πρωθυπουργό, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Αφαιρέθηκαν τα δύο κλιμάκια περικοπής 20 και 25% για συντάξεις 3.000 έως 4.000 ευρώ και άνω των 4.000 ευρώ αντιστοίχως.»

Καλά βρε κυβερνοδυνάστες, στα ζάρια παίζετε τις μειώσεις των συντάξεων; Έτσι στην τύχη κοπανάτε νούμερα κι όποιον πάρει ο χάρος;

Εσείς δεν μας λέτε κάθε φορά ότι τα σκληρά μέτρα τα απαιτεί η Τρόικα για να πάρουμε τη "δόση" μας και πως είναι υπολογισμένα επακριβώς για να εξοικονομηθούν ακριβώς αυτά που σας λείπουν για να μειωθεί το διαβολοέλλειμμα και ν' αυξηθεί, φυσικά, το χρέος;

Κι από ποια "ισοδύναμα" θα βρείτε αυτά που σας λείπουν, βρε τομάρια; Δεν θα σας λείψουν;

Κι αφού είχατε περιθώριο να μειώσετε τη χασούρα των συντάξεων, βρε κυβερνοπρόστυχοι, γιατί δεν μειώνατε αναλογικά όλους τους συντελεστές, ώστε να ανακουφιστούν όλοι οι κατακρεουργημένοι συνταξιούχοι;

Να σας πω εγώ γιατί: Διότι για τους μόνους που νοιάζεστε είναι ο εαυτούλης σας και η κάστα σας, δηλαδή το κηφηνοσινάφι των κρατικοδίαιτων χαραμοφάηδων.

Να χ@@ω την κωλοδημοκρατία των προνομιούχων! Έκείνων που έπαιρναν εφάπαξ 400.000 ευρώ και αποσύρατε την επιβολή συντελεστή αναδρομικής μείωσης 3% από δαύτους!

Κι εσύ, Γιάννη Στουρνάρα, γιατί δεν υπέβαλες πάραυτα την παραίτησή σου όταν ο Σαμαράς έφτυσε τους συντελεστές μείωσης των πολύ υψηλών συντάξεων;

Εσύ Φώτη Κουβέλη, που είχες πει ότι μερικές συντάξεις δεν θάπρεπε καν να υπάρχουν, πώς θα καταπιείς τέτοια κατάφωρη αδικία;

Άλλωστε, το Σύνταγμα λέει ότι "Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους." (Άρθρο 4, παράγραφος 5)

Όσο για το δήθεν πλαφόν προς τα κάτω, ότι, π.χ., η σύνταξη των 2.001 ευρώ, μετά τη νέα περικοπή δε μπορεί να είναι κατώτερη των 1.800 ευρώ, ή μας κοροϊδεύετε, ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Ήδη το ποσόν αυτό με τις προηγούμενες περικοπές συντάξεων έχει ξεπεραστεί προς τα κάτω κατά πολύ. Για εισόδημα 2.001 ευρώ, με τις προηγούμενες περικοπές έχει κατέλθει στα 1.577 ευρώ, σύμφωνα με τον πίνακα εδώ.

Κυβερνοχασάπηδες, παίζετε με την ίδια τη ζωή μας, αλλά αργά ή γρήγορα θα το πληρώσετε.

Έστιν Δίκης Οφθαλμός ος τα πανθ' ορά!