ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Χτυπάνε και τους φτωχούς φαντάρους οι κυβερνοδήμιοι


Οι ανάλγητοι πλιατσικολόγοι της συγκυβέρνησης έβαλαν στο στόχαστρο ακόμη και τους φουκαράδες τους φαντάρους μας που υπηρετούν - με ποιο ηθικό άραγε; - σε ακριτικές περιοχές κάτω από τρισάθλιες συνθήκες.

Καλά, βρε αθεόφοβοι, δεν έχετε ίχνος από φιλότιμο; Δεν έχετε τσίπα πάνω σας; Τόσο πολύ, λοιπόν, έχει πετρώσει η καρδιά σας; Τόσο ανεπανόρθωτα έχει σκουριάσει ο νους σας και δε γεννάει τίποτα το δημιουργικό; Μέρα νύχτα σκέπτεστε πώς θα κάνετε τους φτωχούς να υποφέρουν περισσότερο; Νιώθετε σαδιστική ικανοποίηση με το να προκαλείτε πόνο στο λαό;

Αντί να κόψετε τα προκλητικά προνόμιά σας, τις παχυλές βολευτικές αποζημιώσεις των 300 αργόσχολων γιεγιέδων, τα υπέρογκα κονδύλια για τα κινητά τους τηλέφωνα, τα πολυτελή  βολευτικά αυτοκίνητα, τις έξτρα αμοιβές για επιτροπές και δε συμμαζεύεται, βάζετε χέρι και στα  έξοδα μετακίνησης του φτωχού φαντάρου, που ίσως ο πατέρας του να είναι άνεργος, ώστε να μη μπορεί να πάει να δει την οικογένειά του;


"Με υπουργική απόφαση περιορίζεται σε μία η κατάσταση επιβίβασης, από δύο που ήταν μέχρι τώρα, για τους στρατιώτες, και κόβεται το δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.

Αποτέλεσμα όσοι μετατίθενται σε Έβρο-νησιά-Κύπρο πρέπει από το υστέρημα τους να καταβάλλουν το κόστος της μεταφοράς τους στις άδειες που λαμβάνουν.

Ουσιαστικά δηλαδή, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καταργεί τις άδειες στους περισσότερους στρατιώτες, καθώς μόνο οι 'έχοντες' θα έχουν τη δυνατότητα να την εκμεταλλευτούν." (πηγή)

Τελικά ο βλοσυρός φανταροπνίχτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από τις αντιδράσεις "διέταξε", λέει, επανεξέταση του θέματος. Ίδομεν!