ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Γερμένα μυαλά, γερμένα υποβρύχια κατασκευάζουν...


Γερμένοι, υπό το βάρος των μιζών,
κρατικοδίαιτοι αλειτούργητοι "λειτουργοί",
τα χρυσοπληρωμένα υποβρύχια αφήνουν να σκουριάζουν, 
και την περιουσία του ελληνικού λαού
χωρίς αιδώ ρημάζουν.

Το πολύπαθο υποβρύχιο "Παπανικολής" διηγείται την οδύσσειά του... Μια οδύσσεια που, δυστυχώς, δε φαίνεται να οδηγεί στην "Ιθάκη". 

«Η εκπομπή του ALPHA "Αυτοψία" κατέγραψε την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα υποβρύχια. Ακόμη, εξασφάλισε ένα βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση και στο οποίο καταγράφηκε η πρώτη δοκιμή του περίφημου υποβρυχίου "Παπανικολής", με τις εικόνες να επιβεβαιώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το υποβρύχιο πράγματι έγερνε και συμπεριφερόταν στην θάλασσα σαν... καΐκι.» (πηγή


1ο

2ο


3ο

4ο5ο

6ο

Κατόπιν τούτων των θαυμαστών, φοβερών και τρομερών, κοινώς  "δημοκρατικών" σημείων και τεράτων, και καθώς ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε αύριο τη στοιχειωμένη Εθνική Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου (17/11/1973) για την αποκατάσταση τση "Δημοκρατίας", ας βοήσομε με ευλάβεια και κατάνυξη: "Ζήτω η Δημοκρατία των Λαμογιών"! 

Όλοι μαζί γονατιστοί: "Ζήτω η κοινοβουλευτική χούντα των τρωκτικών που διαδέχτηκε τη στρατιωτική χούντα."

Και εις άλλες υποβρύχιες μίζες με υγεία!
Καλά κρασιά στα λαμόγια!  

Συλλυπητήρια σ' εμάς τους μακάκες ραγιάδες που ματώνουμε εσαεί, αναπληρώνοντας αγόγγυστα τα κλεμμένα, χωρίς να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ.

Μην απελπίζεστε συντρόφια! Ζωή είναι, θα περάσει κι αυτή...