ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Το υπερόπλο της επανάστασης κατά των μνημονίων

Όσοι άνεργοι και κατακρεουργημένοι μισθωτοί και συνταξιούχοι αναρωτιέστε εναγωνίως από τους καναπέδες σας, στα ενδιάμεσα των χασμουρητών, πότε κι από ποιους θα σκάσει μύτη μια λαϊκή εξέγερση που θα σαρώσει τη χούντα της ξένης και ντόπιας τρόικας, θαρσείτε! Έχω καλά νέα να σας πω. Η "επανάσταση" ήδη άρχισε και όζει! Απορώ πώς η μπόχα δεν σας έσπασε τη μύτη...

Δείτε τα επόμενα video και λάβετε όλοι μέρος στην εξέγερση με "όπλα"τα σκουπίδια. Δεν στοιχίζουν και τίποτα! Άλλωστε, τα σκουπίδια της κοινοβολευτικής χούντας μόνο με σκουπίδια μπορείς να τα καταπολεμήσεις. Αυτά τα λέει και η ομοιοπαθητική επιστήμη. Τον κυβερνητικό φασισμό μόνο με λαϊκό φασισμό μπορείς να τον αντιμετωπίσεις.

Λέτε να το βρούνε από τα σκουπίδια; Χα, χα, χα! Ονειρεύομαι ξύπνια...**Μακάριοι οι έχοντες μοχλόν πίεσης ότι αυτοί ελεηθήσονται!

**Μακάβριοι οι μη έχοντες μοχλόν πίεσης ότι αυτοί άκλαυτοι εξολοθρευθήσονται, όπερ και εγένετο με τους συνταξιούχους, βαβαί, παπαί, αλί και τρισαλί!