ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Η Ελένη Αρβελέρ χτύπησε Γερμανική φλέβα!

Πανικός στο επιτελείο της Άνγκελα Μέρκελ! Ακούστε παρακαλώ το video το οποίο απαγορεύτηκε στη Γερμανία!  ("Your video is blocked in these locations: Germany")  
Τυχαίο; Δε νομίζω!

Θα βρείτε την εξήγηση αν προσέξετε ιδιαίτερα τι ξεστόμισε η κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ από το πέμπτο λεπτό μέχρι το δέκατο.


Είναι αυτό που λέει ο λαός, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι η Μέρκελ κρυφό καμάρι! 

Τώρα ξέρουμε... Ο Αντώνης Σαμαράς δεν υποψιάζεται άραγε πού πάει το πράγμα και γιατί παίζουν την κολοκυθιά οι Ευρωπαίοι με το ΔΝΤ σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρέους; 
Τόσο αφελής είναι; 

 Δείτε τώρα και τ' άλλα δύο video της συνέντευξης της κ. Αρβελέρ στους "Πρωταγωνιστές".