ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ο Η. Κασιδιάρης διαμαρτύρεται για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Πήραν φωτιά από χθες τα κανάλια και οι bloggers δημοσιεύοντας το video όπου ακούγονται απαράδεκτες απειλές του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον των κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων, προστατευόμενων της Αστυνομίας. Τα επεισόδια εκτυλίχτηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, στα πλαίσια περιοδείας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δείτε εδώ.

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πως όταν τον Ηλία τον πνίγει το δίκιο βγαίνει εκτός εαυτού. ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ, διότι έτσι χάνει το δίκιο του και δυσφημεί το κόμμα του, ρίχνοντας νερό στο μύλο όσων υποστηρίζουν ότι η Χ.Α. είναι μια επικίνδυνη φασιστική οργάνωση που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.  

Δεν έχει σημασία ότι στην Ελλάδα υφέρπει ένας άλλος πολύ πιο ύπουλος φασισμός εδώ και δεκαετίες, ο φασισμός των κουκουλοφόρων. Αυτοί είναι παιδιά του σάπιου συστήματος, και καλώς κάνουν όσα φασιστικά κάνουν για να προστατέψουν τη "δημοκρατία" των λαμογιών! Το βρώμικο παιχνίδι τους, όμως, έχει πια γίνει πολύ χοντρό και ευδιάκριτο... Ωιμέ!

Το θλιβερό, δυστυχώς, για τα Μ.Μ.Εξαπάτησης είναι ότι ουδόλως εστιάζουν στις αιτίες (ελαφρυντικά) που έκαναν τον Ηλία Κασιδιάρη να βγει εκτός εαυτού. (Ακόμη και σε δολοφόνους τα δικαστήρια αναγνωρίζουν κάποτε ελαφρυντικά).

Κι επειδή εμένα μου αρέσει να κάνω το συνήγορο του "διαβόλου", και πρέπει να είμαι πιστή στον τίτλο του ιστολογίου μου "Η Αλήθεια να Λέγεται", θα παραθέσω το κομμάτι του video όπου ο εκρηκτικός βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει την Πολιτεία για οργανωμένο διωγμό εναντίον του κόμματός του, και τα ΜΜΕ για αποκλεισμό και φίμωση.

Ακούστε τον, και αν μπορείτε κρίνετε τα λεγόμενά του αντικειμενικά και χωρίς φόβο και προκατάληψη. Και προς αποφυγήν παρεξήγησης, διαβάστε και τις απόψεις μου για το ρατσισμό εδώ.