ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

"ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" - Ήλθε, εισέπραξαν, και απήλθε...

Πόσα εισέπραξαν στους χαλεπούς καιρούς της άγριας λιτότητας; Ποιοι τα εισέπραξαν; Πώς θα γίνει η μοιρασιά μεταξύ αγιορειτών μοναχών και Μητροπολίτη Άνθιμου; Πώς θα τα επενδύσουν; Μαμμωνάς οίδε!

Κάρολος Παπούλιας, προσκυνών το 'Αξιον Εστί", 26/10/2012

Πάει, αποχώρησε χθες η Παναγία- Άξιον Εστί από τη Θεσσαλονίκη όπου παρέμεινε επί 20ημερο για να "ευλογήσει" τους πιστούς που θα την προσκυνούσαν, προσφέροντας στα παγκάρι του Αγίου Δημητρίου το κάτι τις τους. Επιστρέφει στην κρύπτη της στο σκοταδιστικό όρος, με διήμερη παραμονή στον Πολύγυρο. 

Γιατί βρε ευσεβείς πατριώτες δεν τη φέρνατε και στη Αθήνα, να την πάτε στη Βουλή μπας και κάνει κανένα θαύμα και δούμε άσπρη μέρα;

Γιατί δεν την πήγατε σε κάθε Υπουργείο, αρχίζοντας πρώτα από το στοιχειωμένο Υπουργείο Οικονομικών, μπας και ξόρκιζε τα εθνικά δαιμόνια της μιζέριας που ενδημούν στους χώρους αυτούς;

Γιατί δεν την περιαγάγατε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για να "ευλογηθούν" και οι υπόλοιποι ευσεβείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί;

Μπας και κουράστηκε η Παναγία-Άξιον Εστί από το 20ήμερο προσκύνημα των Θεσσαλονικέων και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της για να ξεκουραστεί;

Αυτές και άλλες είναι απορίες που με βασανίζουν, και μου έχει κοπεί ο ύπνος με το μέγεθος της δια της εξαπάτησης εκμετάλλευσης του θρησκευτικού αισθήματος των εν αγνοία τελούντων Ελλήνων πολιτών, από την Εκκλησία, την Πολιτεία και τα ΜΜΕ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ προδότες της Αλήθειας, θεομπαίχτες και αδίστακτοι εξαπατητές του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού!

Άξιον εστίν ως αληθώς, 
Την αλήθεια να τολμήσουμε να εκζητούμε, 
Τη μόνη από την πλάνη ελευθερώνουσα, 
Και το πνεύμα μέσα μας ν' ακούμε.

Άξιον Εστίν ως αληθώς, 
Απ' το θρησκευτικό μεσαίωνα να βγούμε, 
Των ρασοφόρων τα δεσμά να σπάσουμε, 
Πνευματικά επιτέλους να ενηλικιωθούμε!

Άξιον Εστίν ως αληθώς, 
Από το σκοτάδι εις το φως να βγούμε, 
Την ειδωλολατρία να αποτινάξουμε, 
Κι από το Θείο Πνεύμα να οδηγηθούμε.

Άξιον Εστίν ως αληθώς, 
Ορθόδοξους απατεώνες να μη φοβηθούμε, 
Που φράξανε τη "βασιλεία του Θεού εντός ημών",
Και που μας εμποδίζουνε να μπούμε.

Άξιον Εστί ως αληθώς, 
Τα λόγια του Χριστού ν' αρχίσουμε να εννοούμε, 
Κάθε δήθεν "μεσίτη στο Θεό" να απορρίψουμε,
Και τη συνείδησή μας αυστηρά ν' ακολουθούμε.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η μητέρα πάσης αρετής,  εκ των ων ουκ άνευ της ατομικής και συλλογικής προόδου.

«Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει.» Ιησούς

«Πνεύμα ο Θεός και τους προσκυνούντας αυτόν εν πνεύματι και αληθεία δει προσκυνείν.» Ιησούς

Δείτε τώρα παρακαλώ νηφάλια, χωρίς φόβο και χωρίς προκατάληψη, τα επόμενα video και αφήστε το πνεύμα μέσα σας και τη λογική σας ν' απαντήσει στα ερωτήματα:

***Έχει καμιά σχέση ο Θεός, που είναι Πνεύμα, πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, με τις παγανιστικές αυτές φιέστες;

***Συγκινείται το θεϊκό Πνεύμα με τη δουλική προσκύνηση, ως μεσίτη, ενός άψυχου αντικειμένου από πεπλανημένους πιστούς, ώστε να βοηθήσει τη χειμαζόμενη πνευματικά και οικονομικά Ελλάδα και τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες;

***Είμαστε άραγε αξιοθαύμαστοι που στήνουμε δημόσια τέτοιες σκοταδιστικές φιέστες, ή απλά  γελοίοι, αξιολύπητοι για την απύθμενη βλακεία μας, ανάξιοι σεβασμού και εμπιστοσύνης;

Αν απαντήσετε χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, με το χέρι στην καρδιά, τότε θα γνωρίζετε και τη ρίζα της διαχρονικής κακοδαιμονίας της "Ορθόδοξης" Ελλάδας.  Μια δηλητηριώδη ρίζα που έχει δημιουργήσει πολλαπλά κακοφορμισμένα αποστήματα στην πολιτικο-οικονομική ζωή της χώρας, και που για να ξεριζωθεί και να γυρίσει ο Ήλιος, θέλει δουλειά πολλή, σκληρή και από πολλές γενιές...

13/10/2012

13/10/2012

13/10/2012

14/10/2012

30/10/2012

3/11/2012

Διαβάστε τώρα και τι έγραψε η σοβαρή εφημερίδα tovima στις 13/10/2012:

«Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με την κανονιοφόρο «Αρματωλός», η εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" από τον ναό του Πρωτάτου, που βρίσκεται στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, και πλήθος κόσμου την υποδέχθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Λευκού Πύργου, ενώ στρατιωτικά αγήματα απέδωσαν τιμές. Τη συνόδευσε αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας με επικεφαλής των πρωτοεπιστάτη, πατέρα Μάξιμο.

"Σε μια περίοδο βαθιάς δοκιμασίας οι Έλληνες στρεφόμαστε προς την Παναγία. Πολιτεία κι Εκκλησία πορεύονται για να στηρίξουν όσους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση" τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι "με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια της Παναγίας θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση".

Ευχαριστίες προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, που έδωσε τη χαρά να βρεθεί η εικόνα της Παναγίας δίπλα στη δοκιμαζόμενη ελληνική πολιτεία, εξέφρασε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στους ακατάλυτους δεσμούς της Θεσσαλονίκης με το Άγιον Όρος αναφέρθηκε ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος συνέδεσε το γεγονός με την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, γι΄ αυτό τη θεωρεί ως πράξη παρηγοριάς για τους πολίτες που πλήττονται από την κρίση.

Η εικόνα του "Άξιον Εστί" σπάνια εξέρχεται από το Άγιον Όρος και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Αυτή είναι η πέμπτη φορά (οι προηγούμενες ήταν το 1963, 1985, 1987, 1999) και η δεύτερη για τη Θεσσαλονίκη μετά το 1985. Η έξοδός της αποφασίστηκε από την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, ύστερα από σχετικό αίτημα του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου, για τις εκδηλώσεις που προγραμμάτισε η μητρόπολη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Στην παραλία του Λευκού Πύργου η εικόνα τοποθετήθηκε σε στρατιωτικό κιλλίβαντα και ακολούθησε λιτάνευση μέχρι τον ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου θα παραμείνει έως το τέλος του Οκτωβρίου και θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.»