ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Στουρνάρι και θρασύδειλος αποδείχτηκε ο Γιάννης Στουρνάρας


Οικτίρατέ τον! Κι όχι μόνον αυτόν, αλλά και το Γιάννη Βρούτση, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το "συνταγματολόγο" Ευάγγελο Βενιζέλο και λοιπούς άχρηστους που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας και παριστάνουν την κυβέρνηση.

Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε παγκοσμίως!

Καλά, ρε Γιάννη Στουρνάρα, δεν ήξερες, δε ρώταγες;

Είπες ότι ήταν κυβερνητική απόφαση η τροπολογία για την περικοπή των προκλητικών προνομίων των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων της Βουλής. Να σε πιστέψω. Τότε γιατί δεν εγκαλούσες τον Πρωθυπουργό που παρέκαμψε τον πρόεδρο της Βουλής ο οποίος είναι αρμόδιος για τη μισθοδοσία τους; Γιατί δεν μεθοδεύσατε την τροπολογία έτσι ώστε να μη φαίνεται ότι παραβιάζεται το άρθρο 65 παράγραφος 6 του Συντάγματος; 

Ήσασταν σωστοί ως προς την ουσία αλλά λάθος στη διαδικασία. Πέντε μήνες μαγειρεύατε τα βάρβαρα μέτρα! Δεν σας έφτανε ο χρόνος ν' αποφασίσετε συνετά και δίκαια ώστε να μην παραβιάζετε το Σύνταγμα; Και μην τα ρίχνεις στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Αν. Ελ., Γιάννη Στουρνάρα, διότι δεν κυβερνούν αυτοί!

Όλα στο πόδι τα κάνετε, βρε καραγκιόζηδες!

Κατόπιν τούτων των θλιβερογελοίων που μας προέκυψαν, ομοθυμαδόν ας βοήσομεν:

Μακάριοι οι έχοντες μοχλόν πίεσης και εκβιάζοντες, ότι αυτοί τη σφαγή αποφεύξονται.

Ουαί τοις μη έχουσιν μοχλόν πίεσης δια να εκβιάσουσι - βλέπε συνταξιούχους γέροντες - ότι αυτοί "δημοκρατικά" και ανελέητα σφαγιασθήσονται. 

Όπερ και εγένετο, βαβαί, παπαί!

Καληνύχτα Ελλάδα!

Δείτε τώρα ποια προνόμια ΔΕΝ κόπηκαν διότι ο Γιάννης Στουρνάρας υπέκυψε στον εκβιασμό των προνομιούχων: