ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Γιάννη Στουρνάρα, μάζεψε επιτέλους τα χέρια σου από τις συντάξεις!Δεν χόρτασες, ρε Γιάννη, να πίνεις το αίμα μας; Δεν άκουσες τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο διότι υπεξαιρείς χρήματα που έχουμε πληρώσει;

Ο μανιακός συνταξιοφάγος Γιάννης Στουρνάρας,  "σοσιαλδημοκράτης" χα-χα-χα, αφού κατάργησε στα μουλωχτά τα υψηλά κλιμάκια περικοπών, 20% και 25% για να ξαλαφρώσει τις συντάξεις άνω των €3.000 και €4.000 (δείτε εδώ), τώρα ξαναχτυπάει τους παραχτυπημένους συνταξιούχους άνω των €1.500, διότι, λέει, κατάργησε τις περικοπές των συνταξιούχων με βαριά αναπηρία, και το ΠΑΣΟΚ που το ζήτησε δεν του πρότεινε ισοδύναμα!

Να σου προτείνω εγώ ισοδύναμα, Γιάννη μ'!

«Σε τροποποίηση του πολυνομοσχεδίου προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξαιρώντας τους τα άτομα με βαριά αναπηρία από τις διατάξεις που μειώνουν τις συντάξεις.

Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός κάνει δεκτό ένα από τα αιτήματα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αν και όπως επισήμανε: "Δεν μας έγινε πρόταση με ισοδύναμο μέτρο οπότε το κόστος της μη μειωσης αυτών των συντάξεων είμαι αναγκασμένος να το επιρρίψω στις συντάξεις πάνω από 1.500 ευρώ".» (πηγή)

Καλά ρε Γιάννη, όταν προσγείωσες τα υψηλά κλιμάκια 20% και 25% στο15%, που σου ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς για να ευεργετήσει τους υψηλοσυνταξιούχους δικαστικούς, τραπεζίτες και βουλευτές, ποια ισοδύναμα του ζήτησες; Δεν ακούσαμε τίποτα περί ισοδυνάμων.


Και πόσοι είναι οι συνταξιούχοι με βαριά αναπηρία; Στοιχηματίζω ότι δεν γνωρίζεις τον αριθμό κι επομένως δεν ξέρεις πόσα θα σου λείψουν. Κι αυτά που θα κερδίζετε από τους πεθαμένους συνταξιούχους, τώρα που τους ανακαλύψατε, δεν σε καλύπτουν;

Ωστόσο, μόνο οι συνταξιούχοι προσφέρονται για ευθανασία σε τούτο τον έρμο τόπο;
Δε σου λέω να μαζέψεις τους φόρους από τους φοροφυγάδες, διότι ούτε θέλεις ούτε μπορείς.

Γιατί, όμως, δεν κόβεις κάτι τις, π.χ., από τους βΟλευτές; Λίγα παίρνουν; Γιατί δεν κόβεις κάνα επίδομα, π.χ., από τους δικαστικούς. Αυτό το γελοίο επίδομα για οργάνωση και ενημέρωση βιβλιοθήκης από 316 έως 500 ευρώ, είναι σκέτη πρόκληση. Καλά, κάθε μήνα όλοι οι δικαστικοί οργανώνουν βιβλιοθήκες; Δεν υπάρχουν βιβλιοθηκάριοι γι' αυτές τις δουλειές; Εσείς λέτε ότι δεν προλαβαίνουν να φάνε κι ότι παίρνουν δουλειά και στο σπίτι τους, για την οποία εισπράττουν κι άλλο παχυλό επίδομα μέχρι 560 ευρώ, όπως διάβασα στο Πολυνομοσχέδιο (κακονομοσχέδιο). Πώς λοιπόν βρίσκουν χρόνο ν' ασχολούνται με βιβλιοθήκες στην ηλεκτρονική εποχή, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα στο Διαδίκτυο μ' ένα κλικ;

Για μαζέψου λίγο, Γιάννη Στουρνάρα, διότι η βουβή αρά των συνταξιούχων (αρνητική ενέργεια) θα σε κυνηγάει μια ζωή και δεν θα σου βγει σε καλό! Με ανησυχούν κι αυτές οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου. Εσένα; Για πρόσεξε παρακαλώ το θυρεοειδή σου και μην είσαι τόσο "σοσιαλδημοκρατικός" διότι βλάπτει σοβαρά την υγεία σου!

Α, ναι, δώσε σε παρακαλώ χαιρετίσματα και στο φίλο σου το Γιάννη το Βρούτση, τον άλλο μεγάλο συνταξιοφάγο.

Ποιος να μας τόλεγε, σύντροφοι, ότι από Γιάννηδες θα το βρίσκαμε... Ωιμέ, αλί και τρισαλί...