ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Το "Πολυνομοσχέδιο"-έκτρωμα υπερψηφίστηκε χθες τα μεσάνυχτα

Καλημέρα και βοήθειά μας! 

Η "δημοκρατία" θριάμβευσε και πάλι! Ο απουσιάσας Κώστας Σκανδαλίδης, καθώς και οι ψηφίσαντες "ΟΧΙ" ή "ΠΑΡΩΝ" διεγράφησαν με μια μονοκονδυλιά από τους κομματάρχες, κατά τα αήθη έθιμα της φασιστικής "δημοκρατίας"-κομματοκρατίας!


Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής, που διήρκεσε πάνω από 14 ώρες και διακόπηκε δυο φορές εν μέσω "δημοκρατικών" αλαλαγμών, λόγω αντισυνταγματικότητας και εκβιασμών (δείτε εδώ), υπερψηφίστηκε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙΙ με 153 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 18 «παρών»

Κατόπιν αυτών, οι τράπεζες αναμένουν εναγωνίως τη δόση τους για να στανιάρουν.

Στη συνέχεια παραθέτω ολόκληρο το δαιδαλώδες πολυνομοσχέδιο που, αντί για τη "σωτηρία", θα οδηγήσει νομοτελειακά στην απόλυτη οικονομική ασφυξία και στην περαιτέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Δείτε τι είπε χθες το πρωί ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης, εδώ.

(Υπομονή μέχρι να φορτώσει.)