ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση της G.P.O. που φρικάρει

Και αυτή η δημοσκόπηση που θα δείτε στο video έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι ερωτώμενοι πολίτες δεν απαντούν συνειδητά στις ερωτήσεις που τους τίθενται, και αν προσπαθήσει κανείς να βγάλει λογικό συμπέρασμα από τις απαντήσεις τους κινδυνεύει να φρικάρει.


Τ’ ακούσατε; Το 54,9 % των πολιτών νιώθουν εξουθενωμένοι οικονομικά και δυσκολεύονται να καλύψουν τις ζωτικές ανάγκες τους. Βέβαια, δεν περιμέναμε τη δημοσκόπηση για να το μάθουμε, αφού οι περισσότεροι από μας το βιώνουμε στο πετσί μας. Το τραγικό είναι ότι ποσοστό 13,5% των συμπολιτών μας έχουν μηδενικά έσοδα και βρίσκονται σε απόγνωση. Κοντολογίς, το 68,4% των πολιτών είναι οικονομικά και ψυχικά καταρρακωμένοι εξαιτίας των  σκληρών μέτρων των μνημονίων.

Επιπλέον, το 83,3% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι αυτά τα μέτρα λιτότητας δεν θα είναι τα τελευταία. Κολυμπάμε στην αισιοδοξία δηλαδή εμείς οι Έλληνες!

Εξάλλου, το 83,9% απαντά ότι η κυβέρνηση ή δεν διαπραγματεύτηκε αρκετά ή δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου με τους δανειστές.

Ελάτε τώρα σ’ αυτά που φρικάρουν: Το 43,6% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά ή μάλλον θετικά τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα! Με άλλα λόγια, το 43,6%x68,4%=29,82% των πολιτών που βρίσκονται σε απόγνωση ευλογούν εκείνον που τους έδωσε τη χαριστική βολή! Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια τότε τι είναι;

Πάμε πάρα κάτω: Το 61,9% των ερωτηθέντων δεν βλέπει άλλη κυβερνητική λύση από την τρικομματική κυβέρνηση που δεν διαπραγματεύτηκε και τους έφερε στην απόγνωση! Αισιοδοξία, ε; Είναι σα να λέει κάποιος, αφού δεν υπάρχει φαγητό ας φάμε το σκ**ό μας!
Αυτά ακούνε οι κυβερνοδήμιοι και συνεχίζουν ακάθεκτοι το μαστίγωμα του λαού....

Το 73,9% των πολιτών πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, και γι’ αυτό είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να τρώνε το ξύλο της αρκούδας από τους μνημονιακούς.

Παρόλα αυτά, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί προβάδισμα 2 μονάδων, παίρνοντας 22,3%, ενώ η μνημονιακή κυβέρνηση, με τσάρο της οικονομίας το Γιάννη Στουρνάρα που έλαβε θετική αξιολόγηση από το 43,6% των ερωτηθέντων, παίρνει μόνο 20,1%!
Πιάσε τ’ αυγό και κούρεψτο…

Εκεί, όμως, που φτάνουμε στο άκρον άπατον του γελοίου είναι η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Το 27,8% λέει ότι είναι ο Αντώνης Σαμαράς! Δηλαδή ο άνθρωπος που δεν διαπραγματεύτηκε και τους έφερε σε απόγνωση!

Ιδού ο ραγιαδισμός σε όλο του το σκοτεινό μεγαλείο. Δείρτε μας κι ας κλαίμε! Θα μου πεις 400 χρόνια σκλαβιάς πέρασαν από πάνω μας, δε θα μας έμενε και κανένα κουσούρι; Δυστυχώς, ραγιάδες ήμασταν και αιώνες πριν από την Τουρκοκρατία, όπως μαθαίνουμε από τη Β' προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου:

«Διότι εσείς ανέχεστε ευχαρίστως τούς άφρονες, παρόλο που είστε φρόνιμοι• επειδή ανέχεστε αν κάποιος σας υποδουλώνει, αν κάποιος σας κατατρώει, αν κάποιος υπεξαιρεί τα δικά σας, αν κάποιος υπερηφανεύεται, αν κάποιος σας ραπίζει κατά πρόσωπο.» (Β' Κορινθίους 11: 19-20) 

Μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες εμείς οι Έλληνες! Μια ζωή μαζοχιστές! Μια ζωή κακομοίρηδες και ζητιάνοι... Ποια κατάρα άραγε μας δέρνει;