ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Γλείψιμο-σοκ στον Αντώνη Σαμαρά από το "newsbomb"!

Δεν πίστευα στα μάτια μου γι' αυτά που διάβασα προ ολίγου σε άρθρο στο newsbomb.

"Αποκλείεται! Δεν είναι δυνατόν! Βλέπω καλά; Ας το ξαναδιαβάσω", είπα στον εαυτό μου, καθώς έψαχνα για να βρω το όνομα του δημοσιογράφου που το υπέγραφε. Κοιτάζω πάνω, κοιτάζω κάτω, κοιτάζω στα πλάγια, αλλά όνομα πουθενά. Βάζω τ' άλλα γυαλιά μπας και ήταν γραμμένο με ψιλά γράμματα, αλλά εις μάτην.

 Έτσι πήρα τη γενναία απόφαση να το συμμεριστώ μαζί σας.  Πρόκειται για άρθρο με τον ηχηρό τίτλο: Θα είναι ο Σαμαράς εκείνος που θα πει ένα ΟΧΙ μετά από 72 χρόνια;

Να πει "ΌΧΙ" ο Σαμαράς; Καλά αυτός μέχρι τώρα λέει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". Πώς λοιπόν θα ξυπνήσει  αύριο το πρωί και θα πει το "ΟΧΙ";

Πρέπει να ζει σε άλλη χώρα αυτός που κάνει τέτοια ερώτηση, σκέφτηκα, και προφανώς δε γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο Ραγιαδιστάν και πώς πορεύεται μέχρι τώρα ο Αντώνης.

Μη σας τα πολυλογώ, θα παραθέσω εδώ αποσπάσματα που εμπεριέχουν πολύ σάλιο, τα δε υπόλοιπα διαβάστε τα μόνοι σας:

«Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ένα μεγάλο, ένα τεράστιο πολιτικό όνειρο. Δεν το έκρυψε ποτέ, άλλωστε: Να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και ο ελληνικός λαός του ανέθεσε, πριν λίγους μήνες, το τεράστιο αυτό καθήκον, αλλά και την ευκαιρία να υλοποιήσει το όνειρό του. Του εμπιστεύτηκε τις τύχες της χώρας σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας της. Και ο κ. Σαμαράς οφείλει να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες ότι μπορεί να τα καταφέρει. (...) (...)

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει τη χρυσή ευκαιρία να προτάξει τα στήθη του απέναντι στην αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ να κόψει την Υγεία μας. Θα γραφτεί στην Ιστορία με χρυσά γράμματα ή ως ο πρωθυπουργός που μας έκανε υποτελείς των Γερμανών; Στο χέρι του είναι.

Μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς έχει σταθεί όπως αρμόζει στον Έλληνα πρωθυπουργό. Με τη στάση του τιμά και την έννοια του "πρωθυπουργού" και αυτή του "Έλληνα". (...) (...)

Έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρόκειται να συναινέσει με την αναίσχυντη απαίτηση της τρόικας και της Μέρκελ που θέλουν να μας "φορέσουν καπέλο" τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς επωνυμία φαρμάκου. Και πολύ σωστά, αφού μια τέτοια εξέλιξη θα έχει συνέπεια να ταΐζουν φάρμακα-δολοφόνους τον ελληνικό λαό για να βγάζουν κέρδη εκατομμυρίων ευρώ οι πολυεθνικές των επικίνδυνων ανώνυμων γενόσημων του Τρίτου Κόσμου.

Ως εδώ ο Αντώνης Σαμαράς έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όμως, μέχρι χτες ήταν η ώρα των λόγων. Και τα λόγια του ήταν σωστά. Σήμερα, ήρθε η ώρα των έργων. Πλέον, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει και σε πράξεις. Να αρνηθεί να παραδώσει στους δανειστές το πηδάλιο της χώρας. Να προτάξει τα στήθη του, αντί απλά να κάθεται και να παρατηρεί την πατρίδα μας να καταστρέφεται και τους πολίτες μέρα με την ημέρα να εξαθλιώνονται. Να προτάξει τα στήθη του με οποιοδήποτε κόστος. Και να είναι σίγουρος ότι οι Έλληνες πατριώτες θα τον ακολουθήσουν... (...) (...)

Δια ταύτα; Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται να επιλέξει να υπηρετήσει είτε τα κέρδη των γερμανικών φαρμακοβιομηχανιών είτε την Υγεία των Ελλήνων που τον εξέλεξαν. Ο κ. Σαμαράς έχει μια χρυσή ευκαιρία: Να γίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα πει "ΩΣ ΕΔΩ" στους Γερμανούς, φωνάζοντας ότι δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με την Υγεία των παιδιών μας. Και τότε θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Ιστορία. Αλλιώς, θα μείνει ως ο πρωθυπουργός που μας έκανε υποτελείς των Γερμανών, είτε γιατί υπέκυψε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, είτε γιατί θέλει απλά να ακούσει ένα "ΜΠΡΑΒΟ" από τα χείλη της Γερμανίδας καγκελάριου.»

Τι έκανε, λέει; Μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς τιμά με τη στάση του και την έννοια του "πρωθυπουργού" και αυτή του "Έλληνα";

Βρε μήπως τον έχω αδικήσει τον Αντώνη μ' αυτά που του ψέλνω καθημερινά, οπότε πρέπει  επειγόντως να μετανοήσω εν σάκκω και σποδώ και να νηστέψω 40 ημέρες μπας και συγχωρηθούν οι αμαρτίες μου;

Έως εδώ, λέει, ο Αντώνης έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!
Βρε τι βόμβες είναι αυτές που πέφτουν από το newsbomb;

Να αρνηθεί να παραδώσει στους δανειστές το πηδάλιο της χώρας;
Ποιο πηδάλιο; Το προ τριετίας ολοκληρωτικά παραδομένο;

Και αν υποτεθεί, πράγμα που το εύχομαι, ότι λέει ένα "ΟΧΙ" στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ έχει πει άλλα 99 προδοτικά "ΝΑΙ", τότε θα γραφτεί τ' 'ονομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία;

Τι λέτε κύριε Κώστα Χαρδαβέλλα; 
Δεν πάμε καλάαα!