ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος ξεσπαθώνει και θεριεύει!

Πάνο Καμμένε, μην ξαναμιλήσεις για "χαντάκια" και ιστορίες γι' αγρίους.  Τι εμμονή είναι αυτή; Θέλεις να γίνεις εθνομάρτυρας με το ζόρι; Δεν έχεις ακούσει τίποτα για τις αυτοεπαληθευόμενες προφητείες; Χτύπα ξύλο! Ούτε έχεις ακούσει ότι δεν πρέπει να βάζεις ιδέες στα κεφάλια των εχθρών σου; Το "καλομελέτα κι έρχεται" το ξέρεις; Ε, ισχύει  εξίσου και το "κακομελέτα κι έρχεται".  Ο λαός λέει, όταν του ξεφεύγει αρνητικός λόγος, "Κούφια η ώρα που τ' ακούει". Τυχαία; Όχι βέβαια!

ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Πάψε να είσαι παρορμητικός και γίνε πολιτικός. Η Ελλάδα σε χρειάζεται.  Το κίνημα όμως χρειάζεται ηγέτη, κι εσύ ντρέπεσαι να ομολογήσεις ότι είσαι, θέλεις να είσαι, πρέπει να είσαι ηγέτης. Το "Ανεξάρτητοι Έλληνες" χωρίς ηγέτη είναι μια ουτοπία. Παρόμοια ουτοπία με τον Αναρχισμό.

Δει δη αρχηγού, και χωρίς αρχηγό με όραμα, αξίες, γνώση, διάκριση, πατριωτισμό, εντιμότητα, ικανότητα, ψυχραιμία, διορατικότητα και σοφία, τίποτα το σημαντικό δεν μπορεί να γίνει.

Μπορείς να γίνεις ο ηγέτης που χρειάζεται η Ελλάδα στις κρίσιμες τούτες ώρες, Πάνο Καμμένε; Μάθε πρώτα να διαλέγεις τους συνεργάτες σου. Αντί να κοιτάζεις τις δημοσκοπήσεις και να μαζεύεις κάθε πικραμένο,  μελέτα το ιστορικό του καθενός πριν του δώσεις κομματικό αξίωμα.