ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΥΑΙ στα αρπακτικά της φαυλοδημοκρατίας!


Δεν ντρέπεστε, βρε πωρωμένοι πολιτικοί νάνοι, να επιδεικνύετε προκλητικά τους θησαυρούς σας μπροστά στα μάτια των άνεργων και των πεινασμένων πολιτών που τους καταντήσατε ζητιάνους με τη φαυλοδημοκρατία σας;

Δε φοβάστε ο Θεό, βρε αρρωστημένοι φιλάργυροι, που συσσωρεύετε θησαυρούς για το σαρκίο σας, λες και θα ζήσετε 1000 χρόνια;

Δε μ' ενδιαφέρει να μάθω πώς συγκεντρώσατε τόσο χρήμα και τόσα ακίνητα, διότι γνωρίζω ότι δεν τα μαζέψατε με το σταυρό στο χέρι. Με φοροδιαφυγή, κομπίνες, ρουσφέτια και μίζες τα μαζέψατε. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν θα ψάξω για να βρω τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Δεν θ' αναρωτηθώ αν πέρασε φίδι όταν βλέπω τη συρμή που άφησε πίσω του.

Όμως, εκείνο που μ' εξαγριώνει περισσότερο και το θεωρώ πιο τραγικό είναι ότι επιδεικνύετε αδιάντροπα τον θησαυρό σας, πιστεύοντας ότι επαξίως τον κατέχετε διότι τον χρειάζεστε, ενώ την ίδια στιγμή θεσμοθετείτε για τους πολίτες μισθούς πείνας και μέτρα ασιτίας. Να χ@@ω τη δημοκρατία σας, ρε! Δε μου χρειάζεται τέτοια δημοκρατία των λαμογιών.

Θεράποντες του Μαμμωνά, είστε εκτός τόπου, χρόνου και λογικής και τίποτα καλό για τη χώρα δε μπορεί να προέλθει από τον εκφυλισμένο εγκέφαλό σας. Έχετε παραδοθεί, ως εκ των πράξεών σας, σε αδόκιμο νου και δεν ξέρετε τι κάνετε. Είστε άδεια σακιά παραφουσκωμένα με έπαρση, αλαζονεία, φιλαργυρία και ηλιθιότητα.

Ο Θεός σας έχει εξεμέσει, και δυστυχώς, όσο οι Έλληνες σας ανέχονται, έχει εξεμέσει και τη χώρα μας. Γι' αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Στεγάστε τους άστεγους στα δεκάδες ακίνητά σας, ρε, αν έχετε φιλότιμο.  Μοιράστε τα εκατομμύριά σας στους φτωχούς, φτιάξτε ιδρύματα, σχολεία, νοσοκομεία, αν έχετε λίγη τσίπα και επίγνωση ότι εξαιτίας σας φτάσαμε ως λαός στην εξαθλίωση και ως χώρα στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους τοκογλύφους δανειστές σας.

Πρωτίστως όμως, παραιτηθείτε όλοι εσείς που υπηρετήσατε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο τα τελευταία τριάντα χρόνια, επιστρέψτε μισθούς και βολευτικές συντάξεις ως αχρεωστήτως καταβληθείσες, και πηγαίνετε σε καμιά σκήτη του Άθωνα να κρυφτείτε μπας και ανανήψετε από την πώρωση που σας έχει διαβρώσει τη συνείδηση.

Κι αν δεν κάνετε τίποτα από όλα αυτά, πράγμα που είναι το πιο πιθανό λόγω της διαστροφής σας, τουλάχιστον μην ξανακρεμάσετε το απατηλό πόθεν έσχες στα μανταλάκια για να μην ξύνετε τις πληγές που μας έχετε προκαλέσει.

Δεν καταλαβαίνετε, ρε, ότι όσο πιο πολλά έχετε και κατέχετε, σε μια πτωχευμένη εξ αιτίας σας χώρα, τόσο πιο τιποτένιοι είστε στη συνείδηση του λαού;