ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Αγιορείτικο σκοτάδι εξάγεται στη Βουλγαρία

Τα Χριστούγεννα, γιορτή της ενσάρκωσης της Αλήθειας και του Φωτός, επέλεξαν οι σκοταδιστές μοναχοί του ανίερου όρους να μεταφέρουν το ψέμα και το σκοτάδι τους και στη Βουλγαρία...
Οποία βλασφημία!

«Στη Σόφια έφτασε πριν από λίγη ώρα πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Γερόντισσας, από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.

Την εικόνα μετέφερε πενταμελής αντιπροσωπεία μοναχών από την Μονή Παντοκράτορος, και την εναποθέτησαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι.

Χιλιάδες πιστοί έφτασαν στον Ναό από νωρίς το πρωί, για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας.

Να αναφερθεί ότι την εικόνα υποδέχθηκε ο Τοποτηρήτης του Πατριαρχικού Θρόνου, Σεβ. Μητροπολίτης Βάρνας κ. Κύριλλος, παρουσία πλειάδας Ιεραρχών της Βουλγαρικής Εκκλησίας.

"Εκφράζουμε την μεγάλη ευγνωμοσύνη μας, στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος του Αγίου Όρους, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του μακαριστού Πατριάρχη Βουλγαρίας κυρού Μαξίμου να φιλοτεχνηθεί πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Γερόντισσας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τοποτηρητής Μητροπολίτης Βάρνας.

Επίσης πρόσθεσε: "Πρέπει να ευχαριστήσουμε τις ηγουμενικές αρχές του Αγίου Όρους που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το σωτήριο έργο, το οποίο έχουν αρχίσει οι πρόγονοί μας".

Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου η εικόνα θα παραμείνει μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα 25 Δεκεμβρίου στον Καθεδρικό Ναό, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Καθεδρικό Ναό της Βάρνας.

 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνει στάση στην Ιερά Μονή Τρογιάν, όπου οι μοναχοί του Αγίου Όρους θα προσκυνήσουν τον τάφο του μακαριστού Πατριάρχη Μαξίμου.» (romfea.gr)

Δεν υπάρχει κυβέρνηση να τους απαγορέψει να εξαπατούν τους αφελείς; Δεν είναι κολάσιμη πράξη η εξαπάτηση συνανθρώπων;

Νισάφι πια με τις παγανιστικές γελοιότητες!