ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

OLE! OLE! Ευ. Βενιζέλος εναντίον Χρυσής Αυγής, σημειώσατε "1"!


Εδώ Λαμογιστάν! Over!
Η "Δημοκρατία" των τρωκτικών δεν κινδυνεύει! Over! 

Διεφθαρμένη πολιτικο-οικονομική ελίτ πάσης Ελλάδος, θαρσείτε! Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία μηδέ δειλιάτω! Δεν κινδυνεύετε πια από τους χρυσαυγίτες, διότι ο σύντροφος φασιστοφάγος Βαγγέλης Βενιζέλος, γνωστός και ως αρχιχασάπης μισθών και συντάξεων - τη δόξα του οποίου ζήλεψε σφόδρα ο αρχιψεύτης Αντώνης Σαμαράς και τον ξεπέρασε σε εξολοθρευτικό οίστρο - κήρυξε ανένδοτο αγώνα κατά της επάρατης Χρυσής Αυγής!

Την εξαγγελία έναρξης του αντιφασιστικού ανένδοτου από το μανιακό πατέρα των χαρατσιών, Βαγγέλη Βενιζέλο, ακολούθησε βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων των εχθρών της λαμογιοδημοκρατίας από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους, διαχρονικούς προστάτες της πόρνης. Τα έκαναν γης μαδιάμ στον Ασπρόπυργο! 

Ουδέν "δημοκρατικό" κόμμα καταδίκασε την τρομοκρατική αυτή επίθεση καθότι όλοι ανακουφίστηκαν που η αντίδραση των φρουρών της φαυλοδημοκρατίας ήταν τόσο άμεση και δυναμική.

Έκδηλη ήταν η ευγνωμοσύνη των "δημοκρατικών" κομμάτων και ΜΜΕ προς το συνταγματολόγο της συμφοράς, Βάγγο τον εξολοθρευτή, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι στο Λαμογιστάν υπάρχει χώρος μόνο για ένα φασισμό, τον κοινοβΟλευτικό. Δηλαδή εκείνο το φασισμό που βιώνουμε οδυνηρά στο πετσί μας τα τελευταία τρία χρόνια και το φυσάμε και δεν κρυώνει, όλοι εμείς οι αλύτρωτοι ραγιάδες.


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ πατριώτες! Όσο καλή μπορεί να είναι η ατέλειωτη εφιαλτική νύχτα που έχει ενσκήψει στην πατρίδα μας, λόγω "δημοκρατίας"...