ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Ο ALPHA ρίχνει λάδι στη φωτιά του "ρατσισμού"


Ο ALPHA το έχει πάρει εργολαβία να επιβάλει στην Ελλάδα τη ρετσινιά του ρατσισμού, εκμεταλλευόμενος εις το έπακρον ελάχιστα και μεμονωμένα θλιβερά ρατσιστικά περιστατικά που συμβαίνουν στη χώρα μας από κάποιους ηλίθιους, όπως άλλωστε και σε κάθε χώρα του κόσμου.

Προσπαθώντας να εκμαιεύσει από μετανάστες ανθελληνικά αισθήματα, αρπάζει κάθε ευκαιρία για να ρίξει λάδι στη φωτιά του ρατσισμού που ανεπιτυχώς προσπαθούν ν' ανάψουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, αντί να τη σβήσει με επιχειρήματα.

Οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μπορεί να έχουν χίλια μύρια κουσούρια, αλλά ρατσιστές δεν ήταν ποτέ.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν, απήλαυσαν από την πρώτη ημέρα δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εργάστηκαν, έστειλαν αφορολόγημα εκατομμύρια ευρώ στις χώρες τους, σπούδασαν τα παιδιά τους, και γενικά δεν κακοπέρασαν, διότι αν κακοπερνούσαν θα είχαν φύγει. Έτσι δεν είναι κύριοι του ALPHA και λοιποί μη εξαιρετέοι ομοϊδεάτες;

Σαν Ελληνίδα που έχω βοηθήσει δεκάδες μετανάστες να βρουν δουλειά, δεν ανέχομαι από κανένα να με αποκαλούν ρατσίστρια και τη φιλόξενη χώρα μου ρατσιστική.
Διαβάστε κι εδώ παρακαλώ.