ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Κλιμακώνεται η "τρομοκρατία" από το ΔουΝουΤου


Το ΔΝΤ έχει αυξήσει τις πιέσεις προς την Ελλάδα για εφαρμογή όλων των παραμέτρων του προγράμματος, αλλιώς προειδοποιεί ότι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων θα είναι αναπόφευκτες.

Κι ενώ σε πολλά έχουν δίκιο,  κυρίως ως προς την πάταξη της φοροδιαφυγής,  έχουν ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς ότι στόχος τους είναι η βαλκανοποίηση μισθών και συντάξεων προς όφελος των επιχειρήσεων. Ούτε πρέπει να ξεχνάμε ότι το φάρμακο (δηλητήριο) που μας έδωσαν, όχι μόνο δεν έφερε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αλλά απεναντίας επιδείνωσε την ύφεση και αύξησε την ανεργία, κάτι που αν είχαν αμιγώς αγαθές προθέσεις για τη σωτηρία της Ελλάδας θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει.

Πριν παραθέσω τα video με τις πρόσφατες προειδοποιήσεις του ΔΝΤ, θα προτάξω δύο παλιότερα video για να θυμηθούμε τι έλεγε το 2012  ο κύριος Τόμσεν. 

28/3/2012

14/10/2012

18/1/2013

18/1/2013

19/1/2013

20/1/2013

20/1/2013

18/1/2013