ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Προφάσεις εν αμαρτίαις του Ανδρέα Λοβέρδου


Ανδρέας Λοβέρδος: Άλλος ένας σπουδαιογελοίος δελφίνος που διεκδικεί το δικαίωμα της κυνοβΟλευτικής Δημοκρατίας στην εξαπάτηση του λαού. Ένας ακόμη μωροφιλόδοξος πολιτικάντης που δεν έχει μετρήσει το μπόι του και ποντάρει στη βλακεία του Έλληνα ψηφοφόρου. Γνωρίζει γαρ, ο Ανδρέας,  ότι για ν᾽ αναρριχηθείς στην πιο ψηλή καρέκλα της  πόρνης εξουσίας πρέπει να πεις ένα κάρο ψέματα. Το έκαναν όλοι οι προηγούμενοι, με πρωταγωνιστές στην εξαπάτηση του λαού το Γιώργο Παπανδρέου  - που έχει  τώρα την ψευδαίσθηση ότι δικαιώθηκε η πολιτική του - και τον Αντώνη Σαμαρά.  Γιατί να μην το κάνει κι ο Λοβέρδος;

Έτσι λοιπόν, ο μικρός το δέμας και το πνεύμα αυτός, νίπτει τώρα τας χείρας του από του αίματος του λαού που χύθηκε (αυτοκτονίες) λόγω ΔΝΤ, και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και κάτι άλλοι είχαν διαφωνήσει.  Διευκρινίζει όμως ότι η απόφαση για να κληθεί το επάρατο ΔΝΤ  για να μας σώσει από την παχυσαρκία υπήρξε τελικά ομόφωνη στο Υπουργικό Συμβούλιο!

Βλέπετε, σύντροφοι, ότι και του Λοβέρδου το IQ είναι πολύ χαμηλό. Αρκεί, νομίζει, να διαφωνήσει κανείς στα λόγια, και  στη συνέχεια με την υπογραφή του να συμφωνήσει,  για να δικαιωθεί.  Θα μου πείς, έτσι δουλεύει η χούντα με κοινοβΟλευτικό μανδύα, βρε.
Ό,τι πει ο αρχηγός γίνεται, ακριβώς όπως και στις καθαρόαιμες χούντες. Οι άλλοι είναι απλώς λιβανιστήρια.

Πάρτε τώρα λίγο Λοβέρδο μέσα από τα video για να... στανιάρετε. Και μην απελπίζεστε σύντροφοι. Στις "δημοκρατίες" δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Όσο υπάρχουν προδότες ηγέτες - και η Ελλάδα γεννάει πολλούς από δαύτους - πάντα θα μας ρίχνουν οι ξένοι "εταίροι" μας κάνα ξεροκόμματο, με το αζημίωτο φυσικά.

Άλλωστε μαθημένοι είναι οι ραγιάδες από ξένο ζυγό. Το ζητάει ο οργανισμός μας φαίνεται... Τετρακόσια χρόνια φάγαμε στην πλάτη από τον Τούρκο. Τώρα θα δειλιάσουμε; Τι 30, τι 40, τι 50 χρόνια υπό Γερμανική κατοχή;Συνταξιούχοι πάσης Ελλάδος ενωθείτε! Μακριά από το Λοβέρδο διότι έχει άγριες διαθέσεις εναντίον μας: