ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Η φοροδιαφυγή ΔΕΝ είναι ελληνική ιδιαιτερότητα

Η διαφθορά της διεθνούς οικονομικής ελίτ, κοινώς μαφίας, είναι δυστυχώς παγκόσμιο θλιβερό φαινόμενο. Ωστόσο, η απόκρυψη και μη αξιοποίηση της διαβόητης λίστας Falciani, πιο γνωστής στη χώρα μας ως λίστας Λαγκάρντ, για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την αύξηση των εσόδων του κράτους είναι προνόμιο της μοιραίας κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και επιβεβαιώνει το μέγεθος της διαπλοκής στην Ελλάδα.

Δείτε στην "ΕΡΕΥΝΑ" του Παύλου Τσίμα πώς οι κυβερνήσεις άλλων χωρών αξιοποίησαν τη λίστα των μεγαλοφοροφυγάδων που τους παρέδωσε ο Hervé Falciani, και αποκαθηλώστε πλήρως στη συνείδησή σας τους δικούς μας επίορκους που εμπλέκονται στην αλλοίωση και την απόκρυψή της, προσπαθώντας ακόμη και τώρα να κρύψουν το έγκλημά τους πίσω από παραπέτασμα καπνού. Φτύστε, αν δεν έχει στεγνώσει το σάλιο σας από την πίκρα, τους προδότες που δήθεν κόπτονται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ συγκαλύπτουν χωρίς προσχήματα τους μεγαλοαπατεώνες.