ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

"Η γλυκοματούσα Παναγιά της Τήνου" θα σώσει την Ελλάδα!

Αυτό, μεταξύ άλλων, διάβασα προχθές σε άρθρο του  Πολιτικού Μηχανικού κ. Πάνου Ν. Αβραμόπουλου που βρήκα σε σοβαρό ιστολόγιο .

Προσέξτε απελπισμένοι πάσης Ελλάδος, άνεργοι και νεόπτωχοι! Η "γλυκοματούσα Παναγιά της Τήνου" θα μας σώσει, κι όχι η ανταγωνίστριά της "Παναγία Σουμελά", ή η Παναγιά του "Άξιον Εστί"  που κατοικοεδρεύει στο ναό του Πρωτάτου στις Καρυές του Αγίου Όρους, ούτε η "Παναγία η Εκατονταπυλιανή" της Πάρου, ούτε η "Παναγία η Τριχερούσα" από την Ιερά Μονή Χιλιανδαρίου στο Άγιο Όρος, ούτε οι άλλες χίλιες τόσες "Παναγιές" με τα περίεργα ονόματα που είναι σκορπισμένες απ' άκρου σ' άκρον της Ελληνικής Επικράτειας και διεκδικούν προσκύνημα και χρυσαφικά-αφιερώματα από τους πλανημένους πιστούς.

 Τώρα, γιατί άργησε τόσο  η "Γλυκοματούσα" να μας σώσει, και πού έβοσκε 35 χρόνια όταν η σάπια πολιτικοοικονομική ολιγαρχία ρήμαζε την Ελλάδα, μη ρωτάτε εμένα, ρωτήστε το συγγραφέα του άρθρου.  Ρωτήστε τον επίσης πού ήταν η "Γλυκοματούσα" όταν οι προδότες εκχωρούσαν την εθνική μας κυριαρχία και υπέγραφαν μνημόνια θανάτου με την Τρόικα. Κοιμόταν;

«Η γλυκοματούσα Παναγιά της Τήνου, που πάντα άπλωσε τις προστατευτικές της φτερούγες στους μαρτυρικούς μας εθνικούς αγώνες, δεν θα μας αφήσει να χαθούμε. Θα είναι διαρκώς δίπλα μας και θα μας παράσχει ακένωτες ηθικές δυνάμεις για να ανασυγκροτηθούμε. Είναι ο τιμημένος άγγελος φύλακάς μας στο ιστορικό διηνεκές.»

Πανταχού παρούσα η "Γλυκοματούσα Παναγιά της Τήνου"! Θα είναι, λέει, διαρκώς δίπλα μας!
Η εικόνα ντε!
Νισάφι πια με την κοροϊδία του θρησκευόμενου λαού! Νισάφι και με τις ειδωλολατρικές γελοιότητες!
Τα νοητικώς "ξύλα απελέκητα" επικαλούνται τα ζωγραφισμένα ξύλα για τη σωτηρία της πατρίδας!

Θου Κύριε, χρονιάρες μέρες! Περισσότερα περί Παναγίας θα βρείτε εδώ, εδώ κι εδώ.