ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Μαυρόψυχος ο "Άγιος" Ναυπάκτου, κ. Ιερόθεος!

Αντί για Θεοφάνεια προέκυψαν διαβολοφάνεια στη Ναύπακτο!


 Και μετά σου λένε κάποιοι ότι δε γίνονται θαύματα σήμερα.  Ότι το Άγιο Πνεύμα αδιαφορεί για την κατάντια μας και δεν μας επισκέπτεται...

 Ε, λοιπόν, παλιόφιλοι, έχω καλά νέα να σας πω! Το Άγιο Πνεύμα ήταν παρόν σήμερα στη Ναύπακτο και συντόνισε έτσι τα γεγονότα - μη μου πείτε ότι το επεισόδιο ήταν τυχαίο! - ώστε να φανερωθεί στο Πανελλήνιο ότι ο "αγιάζων" τα ύδατα δια του Σταυρού, τάχα μου εκπρόσωπος του Θεού,  φιλοξενούσε μέσα του το βλοσυρό διάβολο του μίσους!

Και το ακόμη χειρότερο,  ο "Άγιος" Ναυπάκτου δεν είχε καμία διάθεση να κρύψει το μίσος που έτρεφε μέσα του ώστε να μη σκανδαλίσει τους πιστούς ανήμερα των Θεοφανείων. Για τέτοια πώρωση μιλάμε!  Για τόσο μίσος κρυμμένο κάτω από τα ράσα. Και νάταν μόνο αυτός... 
Τι έγινε λοιπόν; 
Το και το:

«Δυσαρεστήθηκε με αυτόν που έπιασε τον Σταυρό.

Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό. 

Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό , αφήνοντας "σύξυλους" επισήμους και πιστούς! 

Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει "ντροπή σου" στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί ρομά (πηγή)

Αν αυτό δεν είναι αιτία άμεσης καθαίρεσης του μαυρόψυχου Μητροπολίτη, τότε ολόκληρη η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας θέλει καθαίρεση.