ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Τι κοινό έχουν ο Φώτης, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης;

Πρώτο και κύριο πρωταγωνιστούν και οι τρεις στη νεοελληνική ταινία τρόμου, θρήνων, κλαυθμών και οδυρμών με το τίτλο: "Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος".
Ο Φώτης ο καλός, ο Αντώνης ο κακός, και ο Βαγγέλης ο άσχημος, όνομα και πράγμα ο τελευταίος.

Δεύτερον είναι και οι τρεις κουφοί,  υποκριτές, ανάλγητοι και πάσχουν από κακοήθη άνοια. Ορισμένα συμπτώματα της τελευταίας, όπως διαταραχή μνήμης, διαταραχή στον προγραμματισμό, την προσοχή και την κρίση ή και διαταραχή στην οπτικοχωρική ικανότητα, είναι έκδηλα στο τρίο της εθνικής συμφοράς.
Τρίτον, είναι πρωταθλητές της κωλοτούμπας. Λίγο τόχεις αυτό;
Τέταρτον, τα ονόματά τους τελειώνουν σε 'ης'. Αυτό παραπέμπει σε συνειρμούς που έχουν σχέση.... άστο... έχει αποκρυφιστική έννοια. Αυτοί που είναι καλοί στα... σταυρόλεξα το μαντεύουν.

Όσων τα ονόματα τελειώνουν σε 'ος' αποκλείονται του νυμφώνος της εξουσίας διότι ελληνίζουν πολύ κι αυτό δεν είναι της μόδας στη "δημοκρατία" μας. Βλέπε Καμμένος και Μιχαλολιάκος.

Ο αρχηγός με όνομα που τελειώνει σε 'ας', ετοιμάζεται οσονούπω κι αυτός to "kick our ass",  ενώ το όνομα  θηλυκού γένους που τελειώνει σε 'γα' δεν συναγελάζεται με κανένα, αλλά με τους ΠΑΜΕ  πάει και τους "γα" όλους. Ο νοών νοήτω...

Το λοιπόν, φίλτατοι, για να τελειώνω τα καλαμπούρια Σαββατιάτικα, τα μαντάτα για την ανεργία είναι πολύ άσχημα. Ακούστε το video:


«Νέα αρνητική πρωτιά με την ανεργία το 26,8% και την ανεργία των νέων στο κατώφλι του 60% » (neolaia.grTeam)

«Καθώς, το ποσοστό της ανεργίας αυξήθηκε από το 7,6% το 2008 (πριν από την κρίση) στο 9,5% το 2009, για να "εκτιναχθεί" στο 12,5% το 2010 και στο 17,7% το 2011.» (πηγή)

Βλέπετε τι "καλό" μας έκαναν τα μνημόνια σύντροφοι;
Θυμάστε τι είχε πει ο Γερμανός σχολιαστής Henryk M. Broder;
Να σας το θυμίσω: «Η Ελλάδα οδηγείται στο θάνατο μέσω της λιτότητας.»
Διαβάστε τι άλλο είπε εδώ.

Κατά τ' αλλα οι 300 χαραμοφάηδες της Βουλής κονταροχτυπιούνται για να σπάσουν την ανία τους πάνω στη στοιχειωμένη λίστα Λαγκάρντ.
Και μετά σου λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα.  Πώς δεν υπάρχουν, ρε;  Πού ζείτε; Δεν είδατε πόσα φαντάσματα δραστηριοποιήθηκαν στο μαγείρεμα της αμαρτωλής λίστας;