ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι σακούλες της ντροπής της Ελληνικής "Δημοκρατίας"


Όχι! Δεν είναι χέρια υψωμένα στον ουρανό για το μάννα! Για μια σακούλα με ζαρζαβατικά υψώνονται. Για ψίχουλα δηλαδή... Άλλωστε οι Έλληνες έχουν πάψει προ πολλού να προσεύχονται με τα χέρια υψωμένα στο Θεό. Απλά σταυροκοπιούνται και κλαίνε τη μοίρα τους. Δεν ελπίζουν πια στην εξ ύψους βοήθεια. Δεν έχουν αποθέματα πίστης στο Θεό οι χιλιοπροδομένοι τση "Δημοκρατίας".

Το εξωφρενικό είναι ότι συνεχίζουν να λατρεύουν την πόρνη αυτή με πάθος. Ναι, πίνουν νερό στ' όνομα τση "Δημοκρατίας" (χούντας με κοινοβουλευτικό μανδύα) που τους έκανε από νοικοκυραίους ζητιάνους - ζητιάνους της σακούλας - και περιμένουν την επόμενη κυβέρνηση που θα τους ανταμείψει για τη γαϊδουρινή υπομονή και την ανοχή τους απέναντι στα διαχρονικά εγκλήματα εσχάτης προδοσίας που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι κυβερνώντες.

Όχι! Δεν συγκινούμαι από τις εικόνες αυτές της ντροπής. Απλά θυμώνω, οργίζομαι, γίνομαι μπαρούτι, θέλω να σπάσω την τηλεόραση που τις δείχνει, να βρίσω τους δημοσιογράφους που σχολιάζουν την απόλυτη ταπείνωση ενός κάποτε υπερήφανου λαού.

Οργίζομαι και κατά του εαυτού μου και ολόκληρου του ελληνικού λαού που ανεχθήκαμε και ανεχόμαστε έναν ανηλεή βιασμό από μια διεφθαρμένη πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία.

Οργίζομαι κατά των 300 χαραμοφάηδων της Βουλής, επειδή στη θέα τέτοιων εικόνων ντροπής και εξαθλίωσης του λαού δεν παραιτούνται να πάνε να κρυφτούν σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους, αλλά συνεχίζουν προκλητικά τη χλιδάτη διαβίωσή τους και έχουν το θράσος, αυτοί οι εκβιαστές και αρχιτρομοκράτες λευκού κολάρου, να κάνουν μαθήματα δημοκρατίας στους νεαρούς "τρομοκράτες" μέσα απο τη Βουλή και από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις. Όλοι ίδιοι είναι. Όποια κομματική μάσκα κι αν φοράνε, όλοι για την κουτάλα πολιτεύονται. Είναι πολλά τα λεφτά και τα βΟλευτικά προνόμια που παρέχουν στους εαυτούς τους οι γαλαζοαίματοι τση "Δημοκρατίας"! "Αποζημιώνονται" πλουσιοπάροχα για να ξεπουλάνε την πατρίδα, να φορτώνουν το λαό με δυσβάστακτα χρέη και να τον εξοντώνουν με τα προγράμματα της δήθεν σωτηρίας του - διάβαζε της σωτηρίας της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας.

Ας δούμε το video και τις εικόνες ντροπής που ακολουθούν, κι ας αναρωτηθεί  ο καθένας για λογαριασμό του γιατί το "δημοκρατικό"δένδρο παράγει σάπιους καρπούς;
Τι φταίει; Μήπως είναι μια χίμαιρα; Μια καλοστημένη απάτη που εξυπηρετεί την πλουτοκρατία;

Κάποια φίλη μου είπε, "σκέψου, αν δεν είχαμε δημοκρατία, δεν θα μπορούσες να έχεις blog και να βρίζεις". Δεν της απάντησα γιατί θα έχανα τα λόγια μου.  Θα πω όμως εδώ ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψει κανείς τη ζωή του βρίζοντας τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους απατεώνες που κυβερνούν. Είναι ψυχοφθόρο και μπλοκάρει την πνευματική του εξέλιξη, αφού δεν του αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια ν' ασχοληθεί με κάτι ανώτερο, να πραγματώσει τη θεϊκή του φύση, που είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ο προορισμός του ανθρώπου.

Έχω καταλήξει, κατόπιν βασανιστικής και μακροχρόνιας αναζήτησης, ότι η δημοκρατία είναι ένα ολέθριο σύστημα διακυβέρνησης που κατακερματίζει την κοινωνία με τα γελοία κόμματα και τις απατηλές ιδεοληψίες τους, που οδήγησε και οδηγεί το έθνος σε παρακμή, προάγει τη διαφθορά, την ευνοιοκρατία, το νεποτισμό, τη συναλλαγή, τον παραλογισμό και κάθε είδους απαξία, και διευκολύνει τους ισχυρούς να γίνονται ισχυρότεροι και να υποδουλώνουν το λαό με το "διαίρει και βασίλευε". Διότι λαός διχασμένος πάντα ηττημένος.

Κάποιο άλλο σύστημα διακυβέρνησης πρέπει να αναζητήσουν οι λαοί!

Να και τα συσσίτια για τους επί 18 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Ελευσίνας!!