ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" των Ελληνικών αχαΐρευτων κυβερνήσεων

Αν προσγειωθήκατε μόλις στον "ομφαλό της γης" που είναι η Ελλάδα, κατά τη γνώμη των Ελληναράδων, και δεν γνωρίζατε τίποτε άλλο για τη δημοκρατία του καραγκιόζη, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα επόμενα video της "ΕΡΕΥΝΑΣ" του Παύλου Τσίμα. Το στοιχειωμένο "Ελληνικό" είναι μια μικρογραφία του στοιχειωμένου ελληνικού κράτους, ο μικρόκοσμός του, ο καθρέπτης του.

Κάπως έτσι λειτουργούν οι αχαΐρευτες, ανεύθυνες, άχρηστες, ηλίθιες και προδοτικές "δημοκρατικές" κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης: τα ζώα μου αργά. Δηλαδή τι αργά; Σέρνονται προς τα πίσω αντί να μπουσουλήσουν, έστω, προς τα εμπρός, όπως κάνουν όλα τα ευνομούμενα κράτη που εξελίσσονται και δεν εξαθλιώνονται όπως το δικό μας.

Πρόκειται για πλήρη εκφυλισμό του Ελληνικού κυττάρου! 

Τα απογοητευτικά ευρήματα παραπέμπουν σε καταγωγή κατ' ευθείαν από τους πιθήκους και όχι από τους Αρχαίους Έλληνες που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού, της επιστήμης, της φιλοσοφίας και της τέχνης στην ανθρωπότητα. Μπασταρδεμένοι απόγονοι ευγενών προπατόρων...

Αυτοί είμαστε, ωρέ ραγιάδες μου, και μας φαίνεται... 
Άλλο τώρα αν καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια για μια κληρονομιά της οποίας αποδειχθήκαμε ανάξιοι διαχειριστές.
Κατά τ' άλλα κάποιοι αθεράπευτα ρομαντικοί, για να μας κάνουν να νιώσουμε υπερήφανοι, αναρτούν υλικό στο Διαδίκτυο που εξηγεί γιατί μας ζηλεύουν οι λαοί:

Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες.(newsbomb)

Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό! Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες. 


«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ' απομακρύνει από τη φύση τους. Kαι όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται» {...} 


{...} «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ' εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! 


Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε "ψυχικά καταπιεσμένη" γιατί "Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες"! 

Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! 


Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "*Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων*"! {...}

{...} «Ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό»!


 «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ' την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ' απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από 'δω, Στέφανος ο Αθηναίος από 'κει. Δεν μπορούσα ν' ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες.

Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ' όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! 


Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! 

Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! H ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός, γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος! 


Για αυτό, παρόλο που τους μισώ γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!».


Καλά, βρε πατριώτες, δεν κληρονομήσαμε τίποτα από τη σοφία και το μεγαλείο των  αρχαίων προγόνων μας; Και γι' αυτό φταίνε εκείνοι που μας ζηλεύουν και μας μισούν; Δηλαδή μας έριξαν ομαδικά κατάρες να βγούμε μπασταρδεμένοι και αχαΐρευτοι; 

Βρε κοίτα να δεις που όλα έχουν την εξήγησή τους. Κι αναρωτιόμουνα εγώ η αφελής, τις πταίει, τι να φταίει για το κατάντημά μας;  Τι φταίει που γίναμε από άρχοντες, ζητιάνοι; 

Τώρα ξέρω: Είναι οι κατάρες εκείνων που μας ζηλεύουν και μας μισούν...

Γι αυτό και στις πολυκατοικίες-κουτιά, μικρογραφία της Ελλάδας, οι συνιδιοκτήτες σκυλοτρώγονται μεταξύ τους και τις αφήνουν να καταρρέουν, λόγω ασυνεννοησίας, αδιαφορίας για το κοινό τους σπίτι, ανευθυνότητας, μακρυχέρηδων διαχειριστών, φυγοπονίας και αλληλοϋπονόμευσης.

Είναι γιατί τις υπονομεύουν λόγω ζήλιας οι απέξω, stupid!