ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Behold! Οστά γεγυμνωμένα και στήθια μαραμένα...

Κάποιος πρέπει να της το πει, δε γίνεται! Ας κάνω εγώ την άχαρη δουλειά, αφού δεν της το λένε τ' αφεντικά και οι συνεργάτες της...

Λοιπόν, κυρία μου, καλά μας τα λες στα δελτία ειδήσεων, έξυπνη και διαβασμένη είσαι, αλλά δεν έχεις το γνώθι σ' αυτόν όσον αφορά την εμφάνισή σου. Πραγματικά αδικείς τον εαυτό σου, το κανάλι που εργάζεσαι, τους συναδέλφους σου στα τηλεπαράθυρα που είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν το θλιβερό θέαμα, και προκαλείς τους τηλεθεατές σου. 

Επιπλέον προσβάλλεις και την Ελλάδα στο εξωτερικό που σε βλέπουν. Είναι θέμα αισθητικής και όχι σεμνοτυφίας. Είναι θέμα διάκρισης μεταξύ του ωραίου και του άσχημου. Και βεβαίως, είναι θέμα αυτοσεβασμού και επαγγελματισμού.

Φυσικά, αν επιμένεις ν' αυτογελοιοποιείσαι, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Κακό του εαυτού σου κάνεις. Προφανώς θέλεις να σε θυμούνται για τα οστά τα γεγυμνωμένα και τα στήθη τα μαραμένα και όχι για τη δημοσιογραφία σου. Δικαίωμά σου!

Πάντως ζητώ συγνώμη για την ενόχληση. Καλοπροαίρετα κινήθηκα. Όνομα δεν είπα!