ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Ο πατέρας του χαρατσιού της ΔΕΗ, Ευ. Βενιζέλος, εξορκίζει το παιδί του

Θυμάστε πώς υπερηφανευόταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος για το χαράτσι της ΔΕΗ - το μέτρο δικής του επινόησης με τα "πολλά προσόντα", που έφερε τα πάνω κάτω στην κοινωνία - από τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011;
Να σας το θυμίσω εγώ:

11/9/2011

Ακούστε τώρα τις διαβεβαιώσεις του τότε Υπουργού Οικονομικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου, για τη διετή διάρκεια του χαρατσιού και την ομολογία του για την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού να εισπράξει το ΕΤΑΚ και δε συμμαζεύεται:

11/9/2011

Ακούστε τον τι λέει σήμερα ο κοντής μνήμης και μηδενικής αυτογνωσίας αλαζόνας Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικός εταίρος:

11/3/2013

Και το αλαλούμ καλά κρατεί, ενώ ο θρήνος κλαυθμός και οδυρμός των σκλάβων Ελλήνων εντείνεται μέχρις ευθανασίας:

11/3/2013

6/3/2013