ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου- Ας φύγομε προτού καταρρεύσει η Ευρωζώνη!

Να παπάς, να μάλαμα! Μου αρέσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Έχει άποψη και δεν διστάζει να τη διατυπώσει δημόσια, ακόμη και όταν είναι αντίθετη με την επίσημη θέση της Κυπριακής Κυβέρνησης. Διαθέτει καθαρό μυαλό και αγαπάει τη χώρα του με πάθος. Είναι ρεαλιστής και διορατικός.


Εγώ θα πω: "Μακάρι να μην κάνετε λάθος, Αρχιεπίσκοπε Χρυσόστομε"!

Το κοινό νόμισμα από μόνο του δεν μπορεί ν' αποτελέσει το θεμέλιο για την αδελφοσύνη, τον αλληλοσεβασμό και την ευημερία των Ευρωπαϊκών λαών, αν ποτέ ήταν αυτός ο στόχος...

Η Ευρωζώνη είναι ένα έκτρωμα, μια τερατογένεση, που νομοτελειακά, ενωρίτερα ή αργότερα, θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, το δε 4ο Ράιχ θα πληρώσει ακριβά για τις αμαρτίες του, όπως και τα προηγούμενα. ΑΜΗΝ!

Όταν ο Μαμμωνάς ανεβάζει στα ύψη άτομα ή λαούς, το κάνει για να είναι η πτώση αυτών εκκωφαντική.